Steaua vinde, dar mai și cumpără. Becali l-a adus la Steaua pe fostul jucător de la Viitorul, Bogdan Mitrea

Steaua n-a arătat prea bine în meciul cu Sparta Praga, iar la revenirea din Cehia, Becali a făcut un transfer la foc automat - l-a luat pe fostul jucător de la Viitorul, Bogdan Mitrea. Italienii de la Ascoli, care l-au transferat la începutul acestui an pe jucătorul român, l-au cedat sub formă de împrumut la Steaua. 16 meciuri a apucat să joace Mitrea la Ascoli. Gigi Becali a anunțat transferul la DigiSport.

Bogdan Mitrea este jucătorul Stelei. Ne-am înțeles cu el, totul este gata. A semnat pe un an, după care vom mai semna pe un an. Ni l-au dat împrumut cei de la Ascoli, dar după acest an vom prelungi,

a declarat Becali 

În vârstă de 28 de ani, Mitrea s-a transferat la Ascoli după două sezoane și jumătate petrecute la Viitorul Constanța. Cotat la o valoare de 700 de mii de euro, Mitrea a ratat doar 5 din cele 21 de partide disputate de Ascoli în returul sezonului trecut.

Budescu e acum următoarea țintă a lui Becali. Deși președintele Astrei, Dani Coman a spus că atacantul naționalei e ca și transferat la Giurgiu, Becali nu renunță și spune că Budescu va fi al Stelei.

Risc 4 luni de zile pe barba mea și îl mai iau pe Budescu. Risc 50-60 de mii de euro și îl iau orice ar fi! E disperat după Steaua și el, e stelist. N-a vrut să vina la palat ca să nu îl vadă lumea, să nu aibă probleme cu suporterii dacă semnează cu altă echipă. Nu poate să trăiască în China. Nu se simte bine. E foarte sensibil. Îl vând într-un an jumătate sau doi în Europa,

a mai declarat Gigi Becali la DigiSport.

Foto: ascolilive.it

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi