STEAUA se vinde bine! După Chipciu, belgienii de la Anderlecht îl vor și pe Nicușor Stanciu. 6 milioane de euro oferă belgienii

Chipciu a ajuns la Anderlecht, insă belgienii nu se opresc aici: îl vor și pe Nicușor Stanciu. Refuzați de Robert Mak, de la PAOK, șefii lui Anderlecht s-au gândit imediat la Stanciu. 3,5 milioane de euro este cota de piață a jucătorului Stelei, conform transfremarkt.de. 6 milioane de euro oferă Anderlecht pentru Nicușor Stanciu.

Cred că suma de 6 milioane este undeva aproape de suma de transfer.  Nu știu exact cât cere patronul pe Stanciu, dar este aproape.  Dar momentan este doar un zvon,

a declarat Helmuth Duckadam la sport.ro

Și la Popa ar renunța Steaua, dar belgienii s-au limitat, momentan, la Chipciu și Stanciu. Va veni, însă, vremea și pentru Adi Popa.

Când va veni o ofertă serioasă pentru Popa,  patronul o va lua în considerare.  Așa e fotbalul. Vin alții...Vindem jucători și cumpărăm alții mai tineri și dornici de performanță",

mai zice Duckadam. 

Hamroun are și el oferte. Algerianul e dorit de șeicii din Golf, dar Steaua nu vrea să-l lase să plece. Reghecampf a spus, însă, că nu poate să-i țină pe jucători cu forța, pentru că unii dintre ei ar putea acuza accidentări doar ca să nu joace.

Reghe are dreptate.  Decât să lucrezi cu jucători nemulțumiți, mai bine folosești jucători care poate valoric sunt sub, dar care își doresc să joace și să facă performanță, a spus Duckadam.

Patronul Stelei, Gigi Becali a refuzat să-l dea în Qatar pe Hamroun. La Al Sadd, echipă care a oferit 2,5 milioane de euro pentru Hamroun, căpitan este fostul jucător al Barcelonei, Xavi.  

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi