Steaua respiră: 3-1 cu Pandurii. Reghecampf: "Am fost supăraţi după meciul cu Dinamo"

Bătută de marea rivală Dinamo în derby de România, Steaua a început tare meciul cu Pandurii şi Enache a ratat o ocazie uriaşă după 7 minute. Şi oaspeţii puteau deschide scorul repede, dar Herea a trimis peste dintr-o poziţie ideală la o fază la care Toşca şi Tamaş s-au întrecut în gafe. Puşi în gardă de atacurile oaspeţilor, steliştii nu au mai greşit în minutul 20, când Enache a făcut 1-0 din pasa lui Denis Man. 

La pauză a fost 1-1. Herea a înscris la capătul unui contraatac după o greşeală la centrul terenului a lui Tamaş. Supărat, Reghecampf l-a schimbat pe Tamaş cu Achim după pauză.

Nu sunt supărat pe Gabi, sunt supărat pe situaţia respectivă. El a greşit la acea fază, dar el e un jucător important, trebuie să înveţe din aceste greşeli, să fie mai activ şi mai concentrat. E fundaş central şi avem aşteptări mari. 

---Laurenţiu Reghecampf

Nici Boldrin nu a mai rămas pe teren - Bourceanu i-a luat locul. Schimbările lui Reghe i-au impulsionat pe stelişti, care au făcut 2-1 în minutul 51 cu o execuţie frumoasă a lui Pintilii. În genunchi, jucătorii lui Grigoraş au încasat şi golul trei - Enache a bifat "dubla" în minutul 54 dintr-un penalty scos de Momcilovic.

Pandurii o puteau păţi şi mai rău, dar Denis Man a luat bara la ţintă în minutul 68. Intrat pe teren în locul lui Pintilii, Jakolis le-a dat şi el emoţii oaspeţilor, în minutul 81. Steaua a câştigat cu 3-1 şi echipa lui Reghecampf a revenit pe primul loc în clasamentul Ligii 1 cu 37 de puncte, cu unul peste Viitorul lui Hagi. 

Trebuie să marchezi cât mai multe goluri, d-aia construim faze de atac. Trebuie mai multă responsabilitate, mai ales pe atac. Sunt multe meciuri, e multă oboseală, e și stres, dar e bine că am câștigat. Am fost cu toții supărați după meciul cu Dinamo, nu trebuia să se întâmple ce s-a întâmplat acolo,

---şi-a adus aminte Reghecampf

N-are rost să mă mai plâng. Am făcut o primă repriză bună, ne-am închis foarte bine, dar fotbalul se joacă 90 de minute. Am avut o lejeritate în abordarea reprizei a doua şi am pierdut. Am făcut doar improvizaţii pe linia de apărare, degeaba am avut jucători de valoare de la mijloc în sus,

---a declarat şi Petre Grigoraş (foto: Sportpictures.eu)

Grigoraş a râs de jucătorii săi la finalul meciului. 

Brînzan (nn - Denis Brînzan) a venit pe Naţional Arena, s-a uitat prin tribune, pe la pătratul ăla de sus... Le-am zis celor tineri să ia nişte gazon, că s-ar putea să nu mai apuce să joace aici, e o conjunctură. Unii dintre ei chiar şi-au luat o amintire de pe gazon,

---a spus ironic Grigoraş

Pentru Steaua, meciul cu Pandurii a fost ultimul antrenament înaintea partidei decisive cu Villarreal, de joi, pentru calificarea în primăvara Europa League.  

Popa va fi cel mai probabil pe teren la meciul cu Villarreal, urmează meciuri importante, și joi și cu Astra în campionat. Nită a fost răcit, și-a mai revenit, vedem ce putem să facem joi. Europa League e un bonus pentru noi, avem 50 la sută şanse de calificare,

---crede Reghecampf

 

Echipele de start:

Steaua: Stăncioiu - Tamaș, Moke, Toșca, Momcilovic - Pintilii, Ov. Popescu - Enache, Man, Boldrin - De Amorim. Rezerve: Niță - Jakolis, Aganovic, Enceanu, Onțel.

Pandurii: R. Stanca - Ungurușan, Mrzljak, Pițian, Brînzan - Sânmărtean, Al. Răuță - L. Antal, Voiculeț, Ov. Herea - Țucudean. Rezerve: Lazar - I. David, Trifu, Trocan, Pârcălabu, Dodoi.

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi