Steaua - Osmanlispor, vezi cum poţi câştiga pariind LIVE, riscul de a pierde fiind 0!

De la ora 20:00 va începe pe Naţional Arena partida dintre Steaua şi Osmanlispor şi tu dacă ţii cont de ce-ţi voi spune în continuare vei face profit sigur pariind live pe acest joc. Este nevoie să ai cont la Unibet (deschide cont acum) şi Sportingbet (click aici pentru a te înregistra). Poţi profita de ceea ceţi voi spune în continuare chiar dacă ai deja cont la cele 2 agenţii, nu este necesar să fie conturi noi.

Avem 2 promoţii care ne conferă ocazia să pariem fără risc şi să facem profit garantat:

  • Promoţie Sportingbet - pariu gratuit de 50 RON dacă pierzi pariuri live de minim 100 RON
  • Promoţie Netbet - pariu gratuit de 10 RON pentru fiecare gol marcat în meci, cu condiţia să plasezi un pariu live sau pre-meci de minim 50 RON pe rezultatul final.

Prin urmare trebuie să ai un total de 150 RON disponibil (50 la Netbet şi 100 la Sportingbet)

Imediat după ce va începe meciul pariază 50 RON la Netbet pe victorie Steaua Bucureşti (presupunem în continuare că va rămâne cota 2.45 şi în minutul 1 al partidei) şi 100 RON la Sportingbet pe şansă dublă x2 (presupunem în continuare că va rămâne cota 1.50 şi în minutul 1 al partidei).

Dacă va învinge Steaua

  • la Netbet vei lua 122.5 RON şi 10 RON adăugaţi la pariul gratuit pentru fiecare gol înscris în meci, prin urmare câştigul minim ar fi de 132.5 RON (va depinde de nr. de goluri înscrise)
  • la Sportingbet vei primi un pariu gratuit de 50 RON

promotie-sportingbet.jpg

Vei avea în cele 2 conturi: 122.5 RON cash (la Netbet) + pariu gratuit de 50 RON (Sportingbet) + pariu gratuit de 10 RON x nr. de goluri marcate = minim 182.5 RON. Prin urmare ai făcut un profit minim de 32.5 RON, dar dacă în meci se vor marca 5 goluri profitul ar fi de 72.5 RON.

Dacă nu va învinge Steaua

  • la Sportingbet vei câştiga 150 RON (practic toată investiţia ta)
  • la Netbet vei primi un pariu gratuit egal cu produsul dintre 10 RON şi numărul de goluri marcate în meci

steaua-villarreal-promotie-netbet.JPG

În situaţia cea mai puţin ideală: scor final 0:0 vei fi complet pe 0. În situaţia în care vom avea oricare alt rezultat (0:1, 1:1, 1:2, 2:2 etc) vei avea o dată la Sportingbet cei 150 RON şi la Netbet un pariu gratuit egal ca valoare cu produsul dintre nr. de goluri şi 10. Prin urmare sigur nu pierzi nici un pariu, iar fiecare gol marcat înseamnă 10 RON în plus la miza pariului gratuit.

Se poate observa că în situaţia cea mai puţin plăcută (scor final 0:0 vei rămâne cu 150 RON, bani pe care i-ai pariat tu, bani cash care nu vreo condiţie de rulaj). Orice alt rezultat în afară de 0:0 îţi aduce profit. Pe minus nu ai cum să ieşi, doar că ai grijă să plasezi cele 2 pariuri unul după altul, să nu se marcheze cumva imediat şi să-ţi fie date planurile peste cap!

Ce trebuie să mai ştii.

  • pentru a beneficia de promoţia de la Netbet trebuie să te înscrii la ea, accesând site-ul Netbet, pagina de promoţii a secţiuni de pariuri, apoi pagina promoţiei pentru meciul Stelei, unde trebuie să dai click pe butonul Înscriere.
  • la Netbet, de exemplu, dacă se marchează 7 goluri în meci ai pariu gratuit de 70 RON
  • pariul gratuit de la Netbet trebuie jucat pe o cotă minimă de 2 şi profitul rezultat de pe urma lui înseamnă bani cash, fără alte condiţii de rulaj (ex. plasezi pariul gratuit de 20 RON pe cota 3 şi câştigi vei rămâne în cont cu 40 RON cash)
  • pariul gratuit de la Sportingbet poate fi jucat pe orice cotă doreşti iar în eventualitatea unui câştig suma va fi disponibilă în cont ca şi bani cash, fără condiţii de rulaj

Deschide cont acum la netbet.ro şi sportingbet.ro pentru a aplica ceea ce am scris în acest articol!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi