Steaua mai vrea doi jucători. Duckadam: "Îmi plac Alibec şi Gnohere, dar nu te poţi atinge de ei.."

Steaua a făcut super-afaceri în această vară cu transferurile lui Chipciu, Stanciu şi Hamroun. N-a uitat însă nici să aducă jucători, astfel că nu mai puţin de 13 fotbalişti noi i-a adus Becali lui Reghecampf - Florin Tănase, De Amorim, Boldrin, Ovidiu Popescu, Dan Popescu, Achim, Bogdan Mitrea, Golubovic, Aganovic, Botă, Jakolis, Moke şi Stăncioiu sunt jucătorii care au fost trecuţi deja pe lista UEFA pentru meciurile din Europa League. Dar Steaua nu se opreşte aici. Duckadam a dezvăluit într-o intervenţie la Digi Sport că Reghecampf mai are nevoie de încă doi jucători, iar unul dintre ei este un atacant. 

Încercăm să mai facem unul sau două transferuri. Sigur, depinde şi de partea cealaltă. E vorba de fotbalişti din România, din câte cunosc eu. Nu ştiu exact posturile. Un atacant ar fi de vis, dar doar pentru campionat, pentru că listele s-au trimis la UEFA. Acolo nu mai putem adăuga nimic. Eu nu văd în România un atacant de Steaua. Singurul care-mi plăcea era Cristian Lopez, de la CFR. Bine, mai sunt doi, Alibec şi Gnohere, dar nu te poţi atinge de ei,

---a declarat Duckadam 

Gigi Becali, a oferit 1,5 milioane de euro pentru Alibec imediat după transferuil lui Stanciu la Anderlecht, dar Astra ezită. Steaua i-a mai luat de la Giurgiu pe De Amorim şi Boldrin pentru 1 milion de euro. Şi varianta Gnohere e grea, chiar dacă jucătorul nu se mai află în relaţii atât de bune cu şefii echipei. Steaua a mai vrut un jucător vara asta de la Dinamo, pe Puljic, dar afacerea a căzut până la urmă. 

Şi poarta Stelei s-a schimbat vara asta - după plecarea lui Cojocaru la Crotone, în Italia, Stăncioiu a devenit rezerva lui Niţă. Cojocaru a fost titular în meciul U21 cu Luxemburg, câştigat cu 4-0 de România, şi s-a descurcat bine. Fostul portar al Stelei este monitorizat de englezii de la Arsenal. "Vom continua să-l monitorizăm fiindcă este tânăr şi are un potenţial foarte mare pentru a deveni un portar de top în Premier League", au spus scouterii echipei lui Arsene Wenger, prerzenţi în tribune la meciul românilor. Steaua l-a împrumutat pe Cojocaru în Serie A pentru 250 de mii de euro, italienii urmând să mai plătească 750 de mii de euro în cazul unui transfer definitiv.

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi