Steaua, gata de bătălia cu Osmanlispor. Reghe: "E bun şi un meci egal!"

Gigi Becali visează la finala Europa League în acest sezon. Nu va fi deloc uşor. Steliştii au nimerit într-o grupă cu Osmanlispor, Villarreal şi FC Zurich. Cu turcii, steliştii se bat în această seară. Trupa lui Reghecampf este cotată cu şansa a doua în faţa echipei la care evoluează doi foşti stelişti, Rusescu şi Szukala.

Va fi interesant. Voi juca pentru prima dată împotriva echipei mele de suflet. Noi suntem o echipă care nu are experienţă europeană, dar suntem o echipă bătăioasă. Avem jucători valoroşi şi formăm un grup unit. Mi-aş fi dorit ca Steaua să ajungă în Champions League, din păcate ne întâlnim în Europa League. Nu ştiu cum voi reacţiona dacă voi marca împotriva Stelei. Va fi o atmosferă frumoasă, cred că stadionul va fi plin. Eu spun că şansele sunt 50-50,

---zice Rusescu

Turcii sunt pe 6 în campionat după trei etape şi le-au pus gând rău steliştilor. Au şi cu ce. Formula de bază a celor de la Osmanlispor valorează 21,7 milioane de euro, aproape dublu în comparaţie cu echipa pe care Reghe o va trimite în teren. 

Cei mai valoroşi stelişti care vor juca sunt Adi Popa (cotat la 2 milioane de euro), Toşca (1,8 milioane), De Amorim (1,8 milioane) şi Enache, cotat la 1,7 milioane de euro. În total, 7,3 milioane de euro - mai puţin decât linia de atac a celor de la Osmanlispor! Nigerianul Umar (3,75 mil), senegalezul N'Dyaie (4,25 mil), congolezul Delarge (1,2 mil) şi camerunezul Webo (2,5 mil) valoreaza aproape 12 milioane de euro!

Pentru noi începe o nouă perioadă, cred că e foarte important să avem parte de un rezultat pozitiv. Va fi un meci foarte greu. Osmanlispor nu are experienţă internaţională, însă are jucători foarte buni. Noi avem mai multă experienţă în această competiţie, dar va fi un meci deosebit de greu. Eu cred că e bun şi un rezultat de egalitate. Villarreal este favorita acestei grupe,

---crede Reghecampf 

Din lotul de 24 de jucători înregistrat la UEFA pentru faza grupelor, Reghecampf a decis să ia în Turcia doar 19 jucători, plus tinerii Gabriel Simion (înregistrat pe lista B) şi Dennis Man, care a fost luat la Ankara deşi s-a transferat după trimiterea listei UEFA şi nu poate juca în faza grupelor. Din lotul Stelei lipsesc Momvilovic, Dan Popescu, Pintilii şi Filip (toţi accidentaţi), dar şi Robert Vîlceanu, pe care Reghe l-a lăsat acasă.

Eu nu cunosc echipa lor şi am fost puţin dezamăgit. Mi-a fost teamă după ce am mâncat bătaia pe care am mâncat-o cu City. Dar după ce i-am văzut cu Manchester United, când puteau să le dea şi lor cinci, mi-am revenit.

I-am zis lui Reghe să facă echipa cum vrea el, dar patru jucători trebuie să joace: Popa, Boldrin, De Amorim şi Tănase. Eu nu am dat pe un jucător două milioane de euro ca să-l distrug. Reghe a făcut o strategie şi mi-a zis că o să joace cu De Amorim şi îl bagă pe Tănase în a doua repriză. Ce credeţi voi, că nu ne consultăm? Că patronul stă ca prostul şi nu ştie nimic? Eu stau şi mă gândesc, mă concentrez, ca să trimit energii pozitive, să câştigăm,

---a spus Becali la DigiSport

Antrenorul Stelei e la un pas de egalarea unui record în istoria echipei. După meciul cu Omanlispor, Reghecampf îi va egala pe Ienei şi Iordanescu în topul antrenorilor "europeni", cu 31 de meciuri pe bancă în Champions League şi Europa League. Pe Reghe l-a ajutat şi formatul actual stabilit de UEFA, în care echipele trebuie să treacă 2 sau 3 tururi, iar apoi să evolueze 6 meciuri în grupe, ceea ce nu se întâmpla în urmă cu 30 de ani. Reghecampf e încrezător înaintea meciului tur cu Osmanlispor.

Am ajuns la un nivel foarte bun şi sper să câştigăm. Eu am venit aici să câştig şi la fel au făcut-o şi băieţii. Nu vreau să vorbesc despre jucătorii adverşi prea mult. Am discutat cu băieţii mei asta, la şedinţa tehnică. Nu cotele la pariuri stabilesc cine se califică. Este o grupă echilibrată, Villarreal e o echipă bună, Osmanlispor la fel. Nu mă deranjează ca Osmanli să fie favorită, dar noi să ne calificăm mai departe,

---a mai declarat Reghecampf 

 

Programul Stelei din grupele Europa League, după meciul tur cu Osmanlispor: 

29 septembrie - 20:00 - Steaua - Villarreal 

20 octombrie - 20:00 - Steaua - FC Zurich

3 noiembrie - 22:05 - FC Zurich - Steaua 

24 noiembrie - 20:00 - Steaua - Osmanlispor 

8 decembrie - 22:05 - Villarreal - Steaua 

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi