Steaua este lovită chiar din interior înaintea dublei cu Sparta Praga: Hamroun nu s-a mai prezentat la antrenamente și a fost exclus din lot pentru dubla cu cehii din preliminariile Ligii!

Dacă voi mă vreți, eu tot plec!...Asta și-a spus Hamroun, care a dispărut ca măgarul în ceață când a văzut că are o super-ofertă de transfer: algerianul nu s-a mai prezentat la antrenamentele Stelei! Cum meciul tur cu Sparta Praga, din preliminariile Ligii, bate la ușă, șefii Stelei s-au supărat foc și l-au exclus pe algerian din lotul echipei. În plus, Steaua a anunțat într-un comunicat postat pe site-ul său că Hamroun va fi pedepsit exemplar, cu amenda maximă prevăzută de regulamentul intern în astfel de cazuri.

Tot scandalul ar fi început după ce Hamroun i-a cerut voie lui Reghecampf să plece din țară pentru a-și rezolva niște probleme personale, dar antrenorul Stelei nici nu a vrut să audă. Hamroun a trecut însă peste cuvântul lui Reghe și a plecat! Mijlocașul algerian de 27 de ani e atras cu bani mulți de șeicii din Qatar - 2 milioane de euro pe sezon i-a oferit Al Sadd.

 FC Steaua București anunță că Jugurtha Hamroun nu va face parte din lotul echipei pentru partida din turul III preliminar al UEFA Champions League cu Sparta Praga, din Cehia.  Acesta a informat antrenorul și directorul sportiv al echipei că nu se va prezenta la antrenamentul echipei de duminică, exprimându-și intenția de a părăsi țara pentru a rezolva probleme personale.  Deși i s-a adus la cunoștință faptul că neprezentarea aduce de la sine amenda maximă prevăzută de Regulamentul Intern, acesta a decis să nu se prezinte la antrenamentul tactic dinaintea partidei cu Sparta Praga, cea mai importantă a sezonului pentru clubul nostru,

scrie în comunicatul Stelei

Steaua întâlnește Sparta Praga în prima manșă a turului 3 preliminar din Champions League, marți, 26 iulie, de la ora 21:00. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi