Steaua, ce lovitură ! L-a luat pe Ante Puljic de la rivala Dinamo!

Gigi Becali a început vara fierbinte a transferurilor din Liga 1 în forță. A anunțat că l-a luat pe Ante Puljic de la marea rivală Dinamo ! Lovitura este una sub centură pentru Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo punându-și mari speranțe pentru noul sezon al Ligii 1.
Puljic, care va pleca în Belgia să-și încheie conturile cu Gent, echipă care îl împrumutase pe jucătorul sârb la Dinamo, a fost la un pas și anul trecut să ajungă în Ghencea. Pretențiile lui au fost considerate exagerate atunci de către patronul Stelei. Acum, însă, Puljic a scăzut prețul și l-a lăsat pe Andone cu ochii în soare.

Am mai negociat noi cu el, dar voia bani pentru impresar, iar eu nu dau bani la impresari. Acum cică e vorba de 20.000 de euro și i-am zis lui Mihai (nn - MM Stoica), bine mă, da-i 20.000 de euro, nu stau eu în atât,

---a spus Becali la Digi.

Steaua nu a vrut să rămană descoperită pe postul lăsat liber de Varela, care a fost atras în Golf de petrodolarii șeicilor din Qatar, unde va câștiga, se pare, aproape 2 milioane de euro pe sezon. Totuși, Varela o va ajuta pe Steaua în preliminariile Ligii, pentru că în Qatar campionatul începe mult mai târziu. Puljic va face pereche în apararea Stelei cu Tamaș, după plecarea lui Varela în Qatar.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi