Steaua Bucureşti va purta pe tricouri în următoarele 3 sezoane numele unei case de pariuri!

Cea mai titrată echipă din fotbalul românesc a reuşit să ajungă la un acord cu una dintre cele mai bune case de pariuri online licenţiate în România în privinţa unui parteneriat care va implica apariţia numelei casei de pariuri pe tricourile de joc din sezonul viitor.

netbet-interior.jpg

Colaborarea dintre FCSB şi Netbet (vezi aici site-ul casei de pariuri) datează de la startul sezonului anterior, dar în trecut agenţia de pariuri nu şi-a trecut însemnele pe tricourile echipei lui Becali.

După încheierea contractului cele două părţi au declarat următoarele:

Tricoul Stelei va împrumuta ceva din culorile noastre la meciurile din următoarele trei sezoane, prin expunerea logo-ului, iar noi vom promova la rândul nostru brandul FC Steaua prin toate mediile de care dispunem - și dispunem de cele mai moderne și performante canale de adresare către public.
Cel mai important aspect al acestei colaborări este conexiunea afectivă între pariorii noștri și club. Clienții noștri iubesc și susțin FC Steaua - chiar și când sunt fanii unor cluburi rivale.
FC Steaua este a tuturor românilor, iar NetBet urmărește să devină una dintre cele mai importante case de pariuri online din România.
- Horia Valuch, COO NetBet România

După primul an de contract, timp în care colaborarea noastră a funcționat ireproșabil, am decis cu toții să ducem lucrurile mai departe și să ne aliem pentru încă trei sezoane, de data aceasta mult mai strâns.
Parteneriatele între cluburile de fotbal și site-urile de pariuri sunt ceva obișnuit în întreaga lume și ne bucurăm că astăzi în România avem o legislație care ne permite să semnăm astfel de parteneriate prin care să se finanțeze performanța și competitivitatea.
Nu a fost ușor să alegem NetBet din multitudinea de oferte pe care le-am avut pe masă, însă sunt sigur că avem în fața noastră trei sezoane de succes pentru ambii parteneri și că am 'pariat' corect
- Valeriu Argăseală

Nu numai Steaua colaborează strâns cu Netbet D. ONJN 927 / 24.06.2015), ci şi PariuriX. Din această colaborare au de câştigat toţi pariuri care se înregistrează la casa de pariuri cu ajutorul nostru. Oferim un bonus suplimentar exclusiv de 50 RON dacă începi procesul de înregistrare după ce accesezi link-ul netbet.ro.

Pe durata Campionatului European de fotbal vom avea câteva oferte speciale exclusive pentru clienţii noi, cât şi pentru cei deja existenţi. Nu în ultimul rând, continuarea colaborării dintre Netbet şi FC Steaua Bucureşti va duce cu siguranţă la organizarea de concursuri în care premiile vor fi tricouri de joc cu autograful celor mai buni jucători ai vice-campioanei sau bilete la meciurile echipei de pe Naţional Arena.

Ceaa ce au făcut Steaua şi Netbet.ro nu este o noutate. În trecut giganţi ai fotbalului european, şi-mi vin acum în minte doar Real Madrid, Manchester United şi AC Milan, aveau imprimat pe piept însemnele unei case de pariuri. Madrilenii pe vremea aceea aveau chiar obiceiul să facă rezultate ciudate, când jucau duminica seară şi în weekend-ul respectiv erau în general rezultate anticipate.

Deschide cont acum la Netbet şi beneficiază de bonusuri la fiecare din primele 5 depuneri!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi