Steaua Bucureşti – posibili adversari în turul 3 preliminar din Liga Campionilor

Steaua Bucureşti este ca şi calificată în faza următoare a Ligii Campionilor după succesul din Slovacia, aşa că returul de pe Arena Naţională pare doar o formalitate pentru echipa lui Mirel Radoi. Cu puţin timp înaintea tragerii la sorţi pentru al treilea tur preliminar, UEFA a făcut publice urnele cu echipele.

Campioana României sau Trencin se va afla în grupa cu numărul 1 şi este cap de serie alături de FC Basel şi învingătoarele din următoarele meciuri: Celtic vs Stjarnan, Ludogorets vs Milsami Orhei şi Maribor vs Astana.

Pariază acum pe meciurile din Champions League!

Dacă Steaua va trece de Trencin, va avea ca posibilă adversară una dintre învingătoarele următoarelor partide din turul 2 preliminar : 

  • Sarajevo vs KKS Lech Poznan 0-2
  • FK Partizan vs FC Dila Gori 1-0 
  • Qarabag FK vs FK Rudar Pljevlja 0-0
  • HJK Helsinki vs FK Ventspils 1-3
  • KF Skenderbeu vs Crusaders FC 4-1 

La prima vedere de neglijat dintre cei zece posibili adversari sunt Lech Poznan şi Partizan Belgrad. La norocul specific avut de "roş-albaştrii" nu ne-ar mira însă dacaă în turul următor vor da peste Skenderbeu Korce. 

Steaua Bucureşti are o nouă şansă de a pătrunde în grupele celei mai prestigioase competiţii europene inter-cluburi şi dacă va reuşi acest lucru poate să-şi rotunjească considerabil veniturile, deorarece UEFA a mărit substanţial fondul de premiere pentru sezonul 2015/2016.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii