Steaua - Astra, 1 sau x2? Pariază pe ambele pronosticuri şi vei câştiga garantat!

Derby-ul campionatului se va disputa duminică seară pe Naţional Arena. Vom avea în teren de la ora 20:30 singurele echipe cu care fotbalul românesc mai contează în fotbalul european. Se anunţă un meci cu o favorită certă după campaniile de transferuri din această vară dar şi după startul avut de cele două rivale în acest campionat. O surpriză însă nu este exclusă de aceea sfatul meu este să profiţi de ceea ce-ţi voi spune în continuare, dacă ai posibilitatea bine înţeles.

De ce ai nevoie pentru a plasa un pariu 100% fără risc pe Steaua - Astra

În primul rând trebuie să n-ai cont la betfair.ro şi unibet.ro şi să deschizi la fiecare cont după accesezi link-urile precedente. Dacă deschizi conturile de pe alt link sau direct din browser nu vei putea pune în aplicare ceea ce-ţi voi spune în continuare.
IMPORTANT! La Betfair utilizează la înregistrare codul promoţional ZSKM18. La Unibet atunci când te înregistrezi ai grijă să ai bifată căsuţa prin care eşti de acord să primeşti bonus.

Mai ai nevoie şi de 200 RON pentru a alimenta conturile. Chiar dacă citeşte articolul în weekend şi n-ai bani în contul bancar tot poţi efectua o depunere foarte uşor. Mergi la un punct PayPoint şi cumpără paysafecard-uri în valoare de 200 RON. Introduci codurile în contul deschis pe mypaysafecard.com şi după aceea depune 155 RON la unibet.ro (se opreşte comision 4.65 RON) şi diferenţa de 45 RON depun-o la betfair.ro.

Cum pariezi ca să câştigi indiferent de ce se va întâmpla în meci?

La Unibet vei juca primul pariu cu 150 RON pe pronosticul Astra Giurgiu handicap asiatic +0.5. Acesta este acelaşi pronostic cu x2 (iese câştigător dacă nu pierde Astra) dar primeşte o cotă mai mare. Dacă pierzi

La Betfair vei juca 45 RON primul pariu pe victorie Steaua Bucureşti la cota normală din ofertă. Dacă va fi câştigător pariul atunci vei câştiga de 6 ori suma investită.
ATENŢIE! La Betfair trebuie să plasezi pariuri pe piaţa Sportsbook, NU pe Exchange.

betfair-steaua-astra.jpg

S-a terminat partida cum vor arăta băncile la cele două agenţii!

Dacă ai urmat toţi paşii de mai sus atunci ai profitat cu siguranţă de ambele oferte. Astfel în acest moment eşti sigur că ai făcut profit considerabil.

Victorie Steaua Bucureşti
 • Ai investit în cele 2 conturi suma de 200 RON
  Ai la Unibet miza de 150 RON returnată sub formă de bonus; ai câştigat la Betfair 74.7 RON cash, dar vei mai primi în următoarele 2 zile şi 195.3 RON ca bonus.
  Ai în total în cele 2 conturi suma de 74.7 RON cash şi 345.3 RON bonus.
  CONCLUZIE: Dacă învinge Steaua ai investit 200 RON şi ai câştigat 420 RON, indiferent de ce se întâmplă în meci.
Egal sau victorie Astra Giurgiu
 • Ai investit în cele 2 conturi suma de 200 RON
 • Ai la Unibet 294 RON cash şi ai primit miza de 45 RON la Betfair sub formă de bonus.
 • Ai în total în cele 2 conturi suma de 294 RON cash şi 45 RON bonus.
 • CONCLUZIE: Dacă NU învinge Steaua ai investit 200 RON şi ai câştigat 349 RON, indiferent de ce se va întâmpla în meci.

Prin urmare ai asigurat profit de cel puţin 149 RON indiferent de ce se întâmplă în meci. Câştigi mai mult dacă învinge Steaua, dar vei avea o sumă mai mare de rulat. Câştigi mai puţin dacă nu câştigă Steaua, dar în acest caz ai făcut profit 94 (poţi să retragi 294 RON) şi mai rămâi şi cu 45 RON bonus în cont la Betfair.

cats.jpg

Condiţii de rulaj bonusuri

Datorită condiţiilor de rulaj ale bonusurilor ceea ce ţi-am spus mai sus este şi mai interesant de aplicat. Fie că vei primi bonus la Unibet sau Betfair sau la ambele condiţiile de rulaj sunt uşor de îndeplinit:
bonusul Betfair.ro trebuie rulat o singură dată pe un bilet care să conţină cel puţin o cotă de minim 1.50
bonusul Unibet.ro trebuie rulat de 3 ori pe bilete cu cota minimă 1.40

Dacă nu ai cont la betfair.ro şi unibet.ro nu trebuie să ratezi această ocazie de a câştiga 100% sigur pariind pe Steaua - Astra!

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi