Steaua are nevoie urgenta de un atacant dupa ce Nikolic s-a operat si va lipsi in urmatoarele luni !

Varful Stelei, muntenegreanul Stefan Nikolic s-a operat astazi la genunchiul stang si va sta pe tusa intre doua si trei luni. Nikolic avea probleme de cateva saptamani insa a preferat sa joace si asa. Problemele intre timp pentru atacant s-au ingreunat si a fost nevoit sa se opereze. In aceste conditi Laurentiu Reghecampf are probleme serioase in atac, cu doua zile inainte de partida tur cu Legia Varsovia.

steaua.jpeg

Steaua are in acest moment doar un atacant in lot, pe italianul Piovaccari, care a venit in aceasta vara la echipa. Mihai Costea a fost dat afara dupa o altercatie cu Reghe, iar Nikolic dupa cum spuneam s-a operat. In partida cu CFR, Reghe l-a incercat si pe Gabi Iancu pe pozitia de varf impins, insa jucatorul adus de la Viitorul Constanta nu a confirmat. Tatu un alt jucator care a fost incercat de-a-lungul timpului pe acest post este si el accidentat.

Cu siguranta Steaua va efectua un transfer cat mai rapid pentru ca este imposibil sa se lupte in Liga Campionilor si in campionat doar un un singur varf si acela venit in aceasta vara, neavand bine puse la punct relatiile cu ceilalti jucatori.

Ce credeti va influenta absenta lui Nikolic cotele oferite de agentiile de pariuri pentru meciul Stelei de miecuri cu Legia?

*scris de Raydon1703

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi