Steaua a rezolvat problema galeriei: a cumpărat pânza cu suporteri de la Astra

Gigi Becali a considerat cretină ideea lui Meme Stoica de a popula tribunele Arenei Naționale cu 55.000 de oameni de zăpadă, pentru primele meciuri din 2017. „Nu suport oamenii de zăpadă. Sunt lucrătura diavolului. Dacă Dumnezeu ar fi vrut să existe oameni de zăpadă, ar fi fost iarnă tot timpul. Nici măcar nu știu de ce li se spune oameni, pentru că nu sunt”, și-a ieșit din fire patronul Stelei.

Până la urmă, tot Gigi a rezolvat problema galeriei. Inspirat de o secvență de geniu dintr-un serial turcesc, în care apărea o carpetă cu răpirea din Serai, latifundiarul a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe omologul Ioan Nicolaie, care a fost de acord să îi vândă, pentru doar 750.000 de euro, pânza cu suporteri afișată odinioară pe stadionul din Giurgiu.

„Eu zic că e bine: dau bani o singură dată, nu plătesc să vină galeria la fiecare meci. L-am pus pe Argăseală să o tragă la xerox de câteva ori, ca să umplem primele trei inele la Național Arena. Nu o să sesizeze nimeni diferența. Oricum, ăștia care au venit până acum pe stadion nu striga niciunul, nu încuraja echipa. Și atunci, de ce să mai primesc eu suporteri pe stadion? Să mai arunce vreo torță să mai plătesc și amendă sau să mă suspende?”, a mai spus Becali. 

Totuși, puținii fani în carne și oase vor mai avea acces pe stadion. Din loc în loc, pânza va avea găurele în formă de ochi. Mai precis, câte o găurică la 5 metri.

Regulamentul de ordine interioară va fi completat cu obligația fotbaliștilor de a respecta noii suporteri. Tamaș și coechipierii vor fi obligați să salute desenele înainte și după fiecare partidă. O mențiune specială pentru Gabi Enache, care va fi amendat dacă mingea centrată de el va găuri pânza în înaltul peluzei. 

Desigur, echipele vizitatoare vor fi rugate să aibă tot suporteri desenați. 

Știrea că Nicolaie a vândut Stelei până și pânza cu fanii a fost picătura care a umplut paharul pentru Șumudică: „Legasem o relație specială cu acești fani. Uneori, după antrenamente, rămâneam 4-5 ore și vorbeam cu ei. Cei cinci din dreapta, de pe rândul doi, erau rapidiști din tată-n fiu. Gata, plec! Nu mai rămân la Astra nicio secundă... după ce mi se termină contractul, în vară”.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi