Steaua a câştigat primul derby din acest sezon cu Dinamo. La rugby!

Steaua are 1-0 la general în faţa celor de la Dinamo în acest sezon. În cea mai aşteptată partidă din "Cupa Regelui" la rugby, steliştii s-au impus cu 27-10 (10-3 la pauză) în faţa marilor rivali. Încurajaţi de circa o sută de suporteri, dinamoviştii au început curajos meciul. Vlaicu a deschis scorul dintr-o lovitură de pedeapsă. Steliştii s-au trezit şi Liueli Simote a egalat. Apoi, chiar dacă au reuşit faze frumoase, oaspeţii nu au mai reuşit să puncteze pe tabelă până la pauză. Au făcut-o, în schimb, steliştii, care au intrat cu un avantaj de 7 puncte la vestiare. 

Fără 9 jucători importanţi, toţi accidentaţi, Dinamo a cedat iniţiativa în repriza secundă. Pe fondul nereuşitelor oaspeţilor, jucătorii lui Cristi Petre s-au desprins la un moment dat la 27-6. În ultimul minut, Dinamo a marcat un eseu prin acelaşi Simote Liueli. Jucătorul din Tonga a ratat însă transformarea şi Steaua s-a impus la o diferenţă de 17 puncte.

Am jucat un rugby frumos şi modern, dar nu am avut forţa să finalizăm. În prima repriză, am stat 35 de minute în terenul lor, la 3-3. N-am marcat, iar ei au înscris pe contraacat. În repriza a doua, am plătit tribut accidentărilor. Pe foaie am avut numai cinci jucători din linia I, în loc de şase,

---a explicat înfrângerea lui Dinamo antrenorul Ştefan Demci

În celelalte meciuri ale etapei a 2-a din "Cupa Regelui" s-au înregistrat rezultatele: Timişoara Saracens - Universitatea Cluj 69-7, Politehnica Iaşi - Olimpia Bucureşti 34-21. 

 

Foto: super-liga.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!