Stars Group - cel mai mare operator din lume, după o afacere de miliarde!

Pokerstars și Full Tilt Poker trec la alt nivel. Potrivit celor de la pokernews.com, proprietarii celor două camere de poker au decis cumpărarea platformei Sky Betting & Gaming (SBG) de la CVC Capital Partners și Sky plc. Circulă informația că afacerea s-ar fi făcut pentru incredibila sumă de 4,7 miliarde de dolari, iar asta înseamnă că ”The Stars Group” va deveni cel mai mare operator de gambling din lume! (foto: ro.pokernews.com)

Această ”mișcare” surprinzătoare îi oferă grupului o cotă de piață extrem de mare în Marea Britanie - care constutuie cea mai bogată piață reglementată de jocuri de noroc din lume. Potrivit rapoartelor, tranzacția se va finaliza în toamna acestui an. Cei de la SGB au emis un comunicat de presă prin intermediul căruia și-au exprimat satisfacția de a se alătura grupului ”The Stars”. 

“Suntem bucuroși să ne unim forțele cu cei de la The Stars Group. Am avut niște ultimi ani foarte buni și vrem să mulțumim companiilor CVC și Sky, care ne-au ajutat să devenim un operator important în Regatul Unit. Această tranzacție ne va permite să oferim produsele noastre de calitate jucătorilor din întreaga lume”, a declarat Richard Flint, directorul executiv al Sky Betting & Gaming (foto: bdaily.co.uk).


  
Afacerea SBG vine după alte două ”mișcări” inteligente ale ”The Stars Group”, care au preluat CrownBet și William Hill din Australia. Odată cu noua achiziție, veniturile vor fi împărțite în mod egal între cele trei componente ale concernului, după ce încasările companiei veneau în mare majoritate din poker. Anul trecut, cifra de afaceri a fost structurată astfel: 37% din poker, 34% din pariurile sportive și 26% din activitățile de cazinou.

Încasează acum un bonus fără depunere de până la 1,000RON la casino online + 100% până la 800RON pentru prima depunere!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!