Stanleybet a lansat aplicația pentru Android! Vezi primele impresii!

În urmă cu vreo două zile a apărut pe pagina de Facebook a celor de la Stanleybet o postare din care am aflat că această agenție tocmai a lansat o aplicație de pariuri pentru mobil. Aceasta este momentan disponibilă doar pe Android, dar s-ar putea ca în viitorul apropiat să poată fi descărcată și pe Iphone / Ipad. Nu am pierdut deloc timpul și am luat-o la purificat pentru a vedea dacă este ceva de capul ei. Hai să îți arăt care sunt concluziile mele.

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online

 

Instalarea aplicației

Aceasta se instaltează ușor, în același mod ca orice altă aplicație de pariuri pentru Android. Trebuie în primul rând să intri din browserul telefonului / tabletei pe stanleybet.ro, să accesezi opțiunea ”Aplicație pentru mobil”, iar de aici să apeși pe ”Descarcă”. Apoi trebuie să intri în secțiunea de Descărcări pentru a o instala. În cazul în care instalarea nu funcționează, va trebui să intri în ”Setări” - ”Securitate” și să bifezi căsuța ”Surse necunoscute” exact ca în poza de mai jos.

 

Păreri despre aplicație

De când am intrat în aplicație am remarcat faptul că aceasta este foarte simplă. Acest lucru vine atât cu avantaje cât și dezavantaje. Pe de-o parte este extrem de ușor să navighezi printre opțiuni, deoarece interfața este foarte intuitivă și îți permite să accesezi orice meci sau tip de pariu din maxim 2-3 click-uri. Plus că vorbind despre o aplicație simplă, aceasta merge mai mult decât decent și de pe dispozitive mobile mai puțin moderne, exact cum era și tableta pe care eu am utilizat-o pentru teste. De exemplu aplicația Unibet abia îmi merge după această tabletă, în timp ce aplicația Stanleybet funcționează fără probleme.

Pe de altă parte aplicația oferă doar strictul necesar și nu vine cu absolut nimic nou, fiind doar una din nenumăratele aplicații de pariuri pentru mobil disponibile la noi în țară. Este drept că nu lipsesc meciuri sau opțiuni de pariere disponibile pe PC, plus că poți efectua depuneri și poți consulta istoricul pariurilor. Este însă un lucru care lipsește, și din cauza căruia nu aș folosi vreodată această aplicație pentru pariuri live.

interfata-aplicatie.png

Informațiile de la meciurile din oferta live lipsesc cu desăvârșire.Nu există un centru de statistici, deci dacă pariezi pe un meci de fotbal habar nu ai care este raportul posesiei sau a cartonașelor. Însă partea cu adevărat gravă este aceea că nu este afișat nici măcar scorul sau minutul, iar acest lucru mi se pare de neconceput. Sigur, pot folosi un site terț pentru așa ceva, dar în condițiile în care vorbim de pariuri pe mobil, ultimul lucru pe care aș vrea să îl fac este să tot schimb între aplicația de pariuri și un site de statistici.

Apreciez faptul că a fost lansată aplicația Stanleybet pentru mobil, recunosc că are părțile ei pozitive, dar îi spun pas. Cel puțin pentru pariuri live nu aș folosi-o vreodată. 
 

De peste 20 de ani pariurile online evolueazã. Vezi care este cea mai apreciatã agenție!

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Discutii