Stanciu, un transfer de nota 7+3! E numărul pe care-l va purta fostul stelist la Anderlecht!

Anderlecht şi-a prezentat ultima "bijuterie" - pe Nicuşor Stanciu, pe contul de Twitter. Fostul stelist a trecut cu bine de vizita medicală şi a pozat mândru cu tricoul noii sale echipe, care va plăti 9,8 milioane de euro - record absolut pentru clubul belgian! Cele două părți s-au înțeles pentru un transfer de 10 milioane de euro, din care Becali a declarat că mai scade 200 de mii de euro în cazul în care Anderlecht achită suma în 10 luni. "Bine ai venit, Nicolae Stanciu!", a fost mesajul postat de belgieni pe contul de socializare. Obişnuit cu numărul 10, Stanciu va juca la Anderlecht cu "73" pe tricou. Tot un...10 până la urmă! 

Sunt foarte bucuros că am semnat cu Anderlecht. Sunt fericit că am ajuns aici. Ştiu foarte multe lucruri despre Anderlecht, ştiu că e cel mai mare club din Belgia şi are fani foarte frumoşi. Aştept să joc şi, împreună cu colegii mei, să-i facem fericiţi. Am vorbit cu Alex Chipciu înainte să vin aici. Am jucat trei ani împreună la Steaua şi sunt foarte fericit că putem fi coechipieri şi la Anderlecht,

----a spus Stanciu 

Prin transferul la Anderlecht, Stanciu a devenit cel mai scump jucător din istoria fotbalului românesc. Mijlocaşul în vârstă de 23 de ani i-a luat faţa unui alt fost stelist, Vlad Chiricheş, transferat în 2013 la Tottenham pentru 9,6 milioane de euro.

Am vorbit cu Stanciu, i-am arătat locul din vestiar, avem unul liber acolo. Am pus o vorbă bună pentru toți românii de care am fost întrebat, le-am spus că este un jucător foarte bun, care ne-ar ajuta foarte mult. El este obișnuit cu presiunea de la Steaua, lumea are însă așteptări mari, pentru că este cel mai scump transfer din istoria Belgiei. Antrenorii și președintele mă întrebau zilnic de Stanciu, vorbeau continuu de el, în ultimul timp mă întrebau și jucătorii dacă vine,

---a dezvăluit Alex Chipciu

Stanciu va face avere în Belgia. Numai in primul an la Anderlecht, fostul stelist poate ajunge la 1 milion de euro, de 4 ori mai mult faţă de cât avea la Steaua! Plătit cu 20 de mii de euro pe lună de Becali, Stanciu va ajunge la 900 de mii de euro în primul sezon petrecut la Anderlecht, dar suma poate creşte în funcţie de celelalte clauze din contract. 

În al 5-lea an de contract, Nicuşor Stanciu va câştiga 1,5 milioane de euro. Asta în cazul în care Anderlecht nu îl va vinde înainte de expirarea contractului pe Stanciu, devenit cel mai bine plătit jucător din istoria lui Anderlecht!

Domnul Becali mi-a spus clar că vrea 10 milioane de euro. Am tăcut și am muncit! Eu cu Gigi am o relație specială, face parte din familia mea. Mi-a spus că eu sunt singura care pot să reușesc într-o lume a bărbaților. Sunt fericită pentru Nicușor, cel care a avut mai multe oferte în această vară. Sunt fericită și sunt mândră că-l reprezint,

---a spus Ana Maria Prodan, impresarul lui Stanciu

Fostul jucător al Stelei a plecat val-vârtej în Belgia. Selecţionerul României, Christoph Daum s-a opus iniţial plecării acestuia, în condiţiile în care meciul cu Muntenegru, din preliminariile Campionatului Mondial, bate la uşă. În cele din urmă antrenorul german a înţeles situaţia, dar acesta i-a transmis lui Stanciu să nu întârzie şi să se prezinte de urgenţă în cantonamentul de la Mogoşoaia. Meciul dintre România și Muntenegru va avea loc pe 4 septembrie, de la ora 21:45, pe "Cluj Arena".

Foto: RSCAnderlecht / Twitter

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi