Stanciu şi Chipciu, gata de o nouă reprezentaţie cu Apoel. Ce propun belgienii la pariuri

Nicuşor Stanciu şi Alexandru Chipciu au rezolvat victoria lui Anderlecht în meciul tur cu Apoel Nicosia - primul a pasat decisiv, iar Stanciu l-a învins fără probleme pe Waterman. A fost al 8-lea gol marcat de el în acest sezon şi al 4-lea reuşit în cele 9 partide jucate până acum în Europa League.

Fostul jucător al Stelei a dat recital şi în ultima etapă a sezonului regulat din Belgia, în victoria 3-0 cu Beveren. A participat decisiv la mnarcarea a două goluri şi şi-a trecut în cont alte faze periculoase, fiind ales cel mai bun jucător la finalul meciului. Premiul a venit la doar cîteva zile după ce internaţionalul român a fost desemnat cel mai bun jucător al etapei din Europa League. 

În Stanciu şi Chipciu îşi pun belgienii cele mai mari speranţe şi la returul cu ciprioţii, dar şi în ceea ce priveşte câştigarea trofeului Europa League în acest sezon.

Dacă Stanciu a driblat frumos întrebările jurnaliştilor, în schimb Chipciu (Foto: rsca.be) a spus că nu vrea să mai audă de campionatul României: "Mă obișnuisem cu stilul din țară, mă așteptam mereu la jigniri, însă, după experiență de aici, nu m-aș mai întoarce niciodată să joc la Steaua, fiindcă nu va mai fi ce-a fost. N-aș mai avea nervi să mai rabd jignirile la fel ca în anii trecuți. Sunt tot român, dar am o altă gândire", a declarat Chipciu, care a recunoscut că Anderlecht are nevoie şi de şansă anul ăsta ca să câştige Europa League. 

Până acum, antrenorului Rene Weiler i-a ieşit totul - echipa a terminat pe primul loc sezonul regulat şi este mare favorită la câştigarea titlului în ProLeague în acest sezon. Intră aici şi vezi ce cotă are Anderlecht la câştigarea campionatului, dar şi a trofeului Europa League. 

Anderlecht nu poate conta la returul cu Apoel pe fundaşul central Kara Mbodji (accidentat) şi pe mijlocaşul central Adrien Trebel (suspendat). În aceste condiţii, evoluţia lui Tielemans va avea un rol decisiv în acest meci. Jucătorul de 19 ani crescut la academia lui Anderlecth şi pe care se bat deja nume mari din Europa are până acum 12 goluri şi opt pase de gol în campionat, fiind printre favoriţi la această casă de pariuri la câştigarea titlului de cel mai bun pasator din ProLeague în acest an, alături de Tielemans. "Tripleta" Chipciu, Stanciu (Foto: rsca.be), Tielemans e gata să le pună din nou mari probleme oaspeţilor. 

Cum ar putea arăta "11-le" probabil al lui Anderlecht: Martinez - Appiah, Spajic, Nuytinck, Najar - Tielemans, Stanciu, Chipciu - Hanni - Teodorczyk. 

De partea cealaltă, antrenorul Thomas Christiansen va trebui să joace fără fundaşul central Inaki Astiz (accidentat), dar şi fără mijlocaşul defensiv Nuno Morais - suspendat. Giannis Gianniotas ar putea fi cheia jocului pentru ciprioţi - mijlocaşul împrumutat de la Olympiakos a fost eroul lui Apoel în dubla din "16-imi" cu Bilbao, el stabilind scorul final în meciul tur, 2-0, din penalty, dar şi în returul din Spania câştigat cu 3-2 de gazde. 

Gianniotas a marcat până acum cinci goluri în Europa League şi şi-a trecut în cont tot atâtea pase de gol. Pentru el va fi important să aibă mână liberă din partea antrenorului la mijlocul terenului, dar va trebui ca Gianniotas (Foto: rsca.be) să vină şi în sprijinul apărării fiind recunoscut pentru plasamentul său foarte bun la faze periculoase.

E de aşteptat ca Apoel să joace într-o frmulă 4-4-2, care ar putea arăta astfel: Waterman - Milanov, Merkis, Yambere, Ioannou - Vinicius, Ebecilio, Gianniotas, Efrem - De Camargo, Sotiriou.

Cele două echipe s-au întâlnit o singură dată până acum în Europa, în meciul câştigat cu 1-0 de belgieni. Anderlecht e favorită la principalele case de pariuri din Belgia. Specialiştii anticipează un meci extrem de disputat, în care ambele ecipe vor marca. Cum era de aşteptat, Stanciu şi Chipciu sunt printre favoriţi, alături de Teodorczyk, la marcarea unui gol la această casă de pariuri. 2-1 este scorul pe care îl anticipează belgienii în returul dintre Anderlecht şi Apoel. Într-un sondaj realizat de belgieni, gazdele sunt favorite într-o proporţie covârşitoare, de 80 la sută, la câştigarea partidei cu Apoel Nicosia şi implicit la calificarea în sferturile Europa League. 

Tu ce crezi, vor ieşi din nou la rampă Stanciu şi Chipciu în returul cu ciprioţii de la Apoel?

Fă-ţi şi tu un cont la această casă de pariuri online şi pariază pe meciul Anderlecht - Apoel!

 

Foto: rsca.be

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi