Stanciu - out pentru amicalul cu Finlanda. Hagi, acuze grave după meciul cu Chile

Nu au fost chiar toate bune și frumoase după victoria din amicalul cu Chile. Autorul unui gol de senzație și omul care le-a dat mari bătăi de cap sud-americanilor, Nicușor Stanciu a acuzat o accidentare și a fost scos din programul naționalei. Astfel că jucătorul Spartei Praga va fi cea mai mare absență din amicalul cu Finlanda, de săptămâna viitoare.  

Dar nu doar Stanciu a părăsit lotul, ci și Tudor Băluță - puștiul de 19 ani al celor de la Viitorul. La solicitarea clubului constănțean, staff-ul naționalei i-a permis lui Băluță să revină alături de clubul său pentru pregătirea finalei Ligii Elitelor Under19, competiție a cărei câștigatoare va oferi reprezentanta României în UEFA Youth League - cea mai importantă competiție europeană de juniori. 
  
Stanciu a fost învoit inițial de Cosmin Contra o zi din motive personale și urma ca el să revină la națională pe 2 iunie, în cantonament. Învoiala a căzut, însă...Stanciu a acuzat o suprasolicitare la nivelul mușchilor adductori ai coapsei stângi și staff-ul medical a luat decizia să nu riște o accidentare și mai gravă a mijlocașului român. 

Stanciu, Deac şi Budescu au marcat pentru victoria României în amicalul cu Chile, meci care a scos în evidență greșelile lui Nedelcearu din apărare. Fostul jucător al lui Dinamo se face responsabil de golul marcat de Maripan, după ce chilineii au rămas în inferioritate numerică. Tot lui i se impută și golul doi marcat de adversari, după ce a fost blocat pe partea dreaptă a terenului. 

Jucător acum în Rusia, Nedelcearu a intrat în ”gura” lui Hagi pentru prestația avută în amicalul din Austria. Iar patronul Viitorului și-a adus aminte de neconvocarea lui Țîru pentru amicalele cu Chile și Finlanda. "Ţîru e căpitanul echipelor naţionale la toate categoriile de vârstă, a ieşit campion cu Viitorul, în unele meciuri avea 100% dueluri câştigate. Dă-i o şansă! Am văzut jucător convocat care a avut două ieşiri periculoase, cu băutură. Se îmbată de două ori, dar trebuie să fie la lot. Să mă scuze Nedelcearu, dar asta este realitatea. Ce trebuie să facă Ţîru, să se îmbete şi el?”, a tunat Hagi.  

”Învăţ lucruri în România care nu au nicio legătură cu performanţa. Cosmine, vii din Spania! Ce faci?...Tu nu te pui în mintea lui Ţîru? Mă scuzi, este de la o campioană a României, nu de la o echipă care nici nu a intrat în play-off. A jucat titular la toate loturile naţionale, de zece ori mai mult decât ăla pe care l-ai luat. L-au adus pe Moţi, a stat două săptămâni şi nu a jucat un minut. Jucător de 33 de ani. Cu tot respectul, că ştie că-l stimez, dar ce a făcut două săptămâni acolo? A căpătat experienţă? Iar pe Ţîru îl laşi la Constanţa...Şi ne aruncaţi în faţă că întineriţi echipa", și-a încheiat tirada Hagi. 

Cu rezultatul din amicalul cu Chile, România a bifat a cincea victorie din primele șapte partide în mandatul lui Cosmin Contra și săptămâna viitoare recordul noului selecționer s-ar putea îmbunătăți. La Ploiești, ”tricolorii” vor întâlni Finlanda pe 5 iunie. 

Deschide cont acum pariază pe România vs Finlanda
Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

AICIai detalii despre această ofertă!

 

(Credit Foto: Sportpictures.eu)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!