Stanciu, în drum spre Premier League! Cu ce staruri se bate mijlocaşul român

Cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc, Nicuşor Stanciu s-a urnit greu la Anderlecht. Fostul stelist şi-a dat drumul la joc pe finalul anului. A dat 2 goluri în victoria cu Mainz din Europa şi câte unul cu Mouscroun şi Kortrijk, în campionat. Apoi a dat recital din nou în Europa, în meciul cu St. Etienne, când şi-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor. 

Evoluţiile sale l-au adus în atenţia altor cluburi din Europa, iar primii care şi-au manifestat interesul pentru fostul jucător al Stelei au fost englezii de la Southampton. Presa din Belgia scrie că mutarea ar urma să fie făcută la vară, până atunci englezii monitorizându-i şi pe ceilalţi jucători de care sunt interesaţi.

Lista şefilor lui Southampton pentru postul de mijlocaș central cuprinde alte 4 nume importante din Europa, Stanciu urmând să se "lupte" cu Fellaini (Manchester United), Baumgartlinger (Bayern Leverkusen), Kieran Lee (Sheffield) și James Mccarthy (Everton).


Cel mai important om cu care se bate Stanciu pentru un transfer la Southampton, Fellaini, aici într-un duel la Euro 2016 cu Gareth Bale (Foto: Abaca/Hepta/Sportpictures)

Southampton este pe locul 9 în clasamentul din Premier League, la 15 puncte de ultimul loc de Europa și la 10 puncte de primul loc retrogradabil. Şase victorii în noul sezon are echipa antrenată de Claude Puel, care are meci azi cu Everton. Două victorii au ambele echipe în ultimele cinci partide disputate în campionat, dar Everton e mai sus în clasament cu două poziţii. Vezi pe site pontul pentru meciul dintre Everton şi Southampton.

Deschide un cont la această casă de pariuri online și pariază pe meciurile din Premier League!

Southampton ar putea forța transferul lui Nicuşor Stanciu și în această iarnă, dar e greu de crezut ca belgienii să îi dea drumul lui Stanciu după doar 4 luni de la transfer. Fostul jucător al Stelei a devenit în 2016 cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc - Anderlecht a plătit pentru internaţionalul român 9,8 milioane de euro.
  

Foto: Mircea Roşca / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi