Stăncioiu e jucătorul Stelei. Urmează Moke, Jakolis şi columbianul Perea

Steaua se transformă! După plecările lui Chipciu şi Stanciu, a venit rândul portarului Valentin Cojocaru, care va pleca sub formă de împrumut la Crotone, nou promovată în Serie A! Crotone va avea şi o opţiune de transfer definitiv, scrie presa din Italia. Afacerea este ca şi încheiată, pentru că Becali l-a adus deja la echipă pe Eduard Stăncioiu - liber de contract după despărţirea de ASA Tg. Mureş. 

Stăncioiu, care a mai jucat la CFR Cluj timp de 8 ani, nu mai are pretenţii de titularizare. Ajuns la 35 de ani, el va fi rezerva lui Niţă, omul care a făcut ca meciul tur cu Manchester City să se încheie doar cu 5-0 în favoarea englezilor. 

Am rezolvat cu Stăncioiu, vine gratis. Avea un contract potrivit căruia dacă va primi un salariu mai mare de la altă echipă, poate pleca liber. Avea 6.000 euro pe lună, eu i-am dat 7.000! Păi eu stau să mă rog de Cojocaru şi să mă cert cu Cojocaru, care are impresia că e cel mai mare portar din Europa?...Mă innebunise taică-su, venea mereu şi zicea ba că nu-l bagă în echipă, ba că nu-i dă şanse, ba că nu ştiu ce. Mă săturasem...Eu am vorbit cu el, i-am zis că părinţii lui n-au ce să vorbească cu mine, 

---a dezvăluit Gigi Becali la Digi Sport

Patronul Stelei nu se opreşte aici şi mai vrea să aducă încă patru jucători până miercuri seară la ora 23:00, atunci când se încheie perioada de transferări. Antonio Jakolis, de la CFR Cluj, şi Wilfred Moke, de la Voluntari, sunt primii vizaţi. Afacerile nu sunt totuşi atât de simple - pentru Moke, trebuie plătită clauza de 150 de mii de euro, iar Jakolis nu prea e de acord cu salariul propus de Becali. 400 de mii de euro a oferit Steaua celor de la CFR Cluj pentru jucătorul croat, sumă acceptată de către ardeleni.

L-am văzut pe Moke, îmi place. Lumea nu prea îl vrea, dar eu am zis că e pariul meu. Reghe şi MM Stoica mi-au zis că avem 5 mijlocaşi, eu am zis că Moke e unul dintre cei mai buni din România.

Lui Jakolis îi dau salariu mai mare decât CFR. I-am zis că-i dau termen câteva ore, el trebuie să se decidă. El joacă oriunde în banda dreptă, am înţeles că poate să joace chiar şi în stânga, 

---a mai spus Becali

Steaua negociază şi aducerea lui Dimitris Chatziisaias, de la PAOK. Fundaşul în vârstă de 23 de ani a refuzat un transfer la Steaua la începutul acestei veri, dar între timp s-a râzgândit. Gsp.ro scrie că jucătorul este aşteptat la Bucureşti să semneze contractul. Suma de transfer vehiculată este de aproximativ 150 de mii de euro. La 800 de mii de euro este cotat Dimitris Chatziisaias de către cei de la transfermarkt.de. 

Un alt jucător dorit la Steaua este Brayan Andres Perea, un atacant columbian în vârstă de 23 de ani. Perea este legitimat la Lazio, formaţie care l-a împrumutat însă în sezonul trecut în Franţa, la Troyes. Jucătorul columbian a fost cumpărat de Lazio în 2013 de la Deportivo Cali. Acesta a jucat 19 meciuri în Serie A în primul său sezon şi a marcat un singur gol. 

 

 Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi