Share

Pronostic St. Raphael - Nimes, etapa a 5-a în campionatul francez de handbal

Handbal

Cota: 1.55

Adaugat de: Marius Cătălin

11 Oct 2017 12:08 730 0
Logo St. Raphael
Logo USAM Nimes
St. Raphael
USAM Nimes
VS
21:00 11 Octombrie 2017
Franța - Lidl Starligue

Analiză și informații pentru St. Raphael v USAM Nimes

Lăsăm fotbalul și trecem la handbal, în Franța, acolo unde avem etapa a 5-a, iar primul meci selectat de mine este cel dintre St.Raphael și Nimes, meciul fiind programat de la ora 21:00.

St.Raphael - Nimes

St.Raphael nu are un început de sezon fiind abia pe locul 10 cu doar 3 puncte. A avut însă 4 etape foarte grele cu echipele de top ale campionatului : PSG, Nantes, Chambery și chiar Dunkerque. Caută în acest joc prima victorie a sezonului de acasă după ce până acum a remizat cu Dunkerque 23-23 și a pierdut cu vicecampionii de la Nantes, 25-26. Au arătat foarte bine însă în jocul de etapa trecută de la Paris, acolo unde au pierdut cu 27-25 în fața campionilor de la PSG după un meci în care au stat aproape de starurile din capitala Franței, fiind la egalitate 13-13 după primele 30 de minute. 

Au de înfruntat astăzi o echipă cu un start foarte bun de sezon, Nimes fiind în acest moment pe locul 5 cu 6 puncte. Au reușit 3 victorii până acum și au pierdut doar cu Montpellier, 24-28. În deplasare au jucat un singur meci, câștigat foarte greu la Cesson, scor 24-23. Nimes este o echipă care nu înscrie foarte mult bazându-se mai mult pe faza defensivă. Din cele 12 meciuri jucate însă pe arena celor de la St.Raphael au reușit să câștige un singur joc, în 2005 și le-au pierdut pe celelalte 11.

St, Raphael are deja 5 victorii consecutive cu cei de la Nimes, ultima venind în sezonul trecut cu 29-25 chiar pe arena Jean-Francois Krakowski. De altfel cei de la Nimes nu au reușit să treacă de linia de 25 de goluri în ultimele două jocuri de pe această arenă.

 

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și plasează primul pariu la o cotă mărită de 10.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Încasează acum un pariu LIVE fără risc de 60RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Pariază pe Shanghai Masters și obține 3 FREEBET-uri X 50RON fiecare!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției!

Pont St. Raphael vs USAM Nimes: St. Raphael câștigă la cel puțin două goluri diferență ( H-1,5 )

Cei de la St.Raphael caută prima victorie acasă în acest sezon și vin cu un moral foarte bun după meciul de la PSG în care au jucat foarte bine chiar dacă într-un final au pierdut în fața campioanei entitre. Chiar dacă Nimes este o echipă foarte bună și va fi un meci greu pt gazde cred totuși că se vor impune, fiind echipa care pe hârtie cel puțin are un lot mai valoros și obiective mai îndrăznețe, reușind să termine sezonul trecut pe locul 4, după marile forțe Montpellier, PSG și Nantes. Aleg ca pronostic o victorie la cel puțin 2 goluri a celor de la St. Raphael la o cotă de 1,55 oferită de unibet.

Pont pariuri: St. Raphael câștigă la cel puțin două goluri diferență ( H-1,5 )

Miza: 8/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Marius Cătălin

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marius Cătălin

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Villarreal - Rangers
Cota: 2.05 20 Sep 2018 19:55 0