Sportivii din Zimbabwe, arestaţi pentru că n-au făcut nimic la Rio! "Şobolani", i-a numit preşedintele Mugabe!

Mai există un excentric în lumea asta, nu doar şeful suprem din Coreea de Nord, Kim Jong-un! Preşedintele din Zimbabwe a cerut arestarea întregii delegaţii a ţării prezentă la Rio, pentru că nu a câştigat nicio medalie şi a făcut ţara de râs!! Rober Mugabe i-a transmis şefului poliţiei să pună imediat în aplicare măsura. Astfel că un număr de 31 de sportivi au ajuns la închisoare imediat după ce s-au întors acasă.

Informaţia publicată de cei de la ibtimes.co.in a produs stupefacţie în întreaga lume. Cele mai puternice naţiuni sportive din lume l-au pus la zid pe preşedintele Robert Mugabe, criticat de marile puteri din zonă că a distrus economia ţării şi că a înfometat poporul. 

Niciun sportiv din Zimbabwe nu s-a clasat mai sus de locul 8 la Olimpiada din Brazilia, dar asta nu scuză cu nimic decizia de neînţeles a preşedintelui Mugabe, care i-a numit "şobolani" pe sportivii care s-au întors cu mâna goală de la Rio!

Ne-am irosit banii ţării pe aceşti şobolani pe care îi numim sportivi. Dacă nu eşti gata de sacrificiu şi să câştigi măcar o medalie de cupru sau de alamă (locurile 4 şi 5, în opinia africanilor), cum au reuşit vecinii noştri din Botswana, atunci de ce te duci la o competiţie? Doar ca să iroseşti banii ţării? E inadmisibil!,

----a spus Robert Mugabe

Decizia lui Robert Mugabe este una de neînchipuit pentru toţi oamenii normali. Nu, însă, şi pentru el, care în trecut s-a comparat cu Iisus Hristos!! Fostul prieten al lui Ceauşescu, ajuns acum la 92 de ani, a fost ales preşedintele Republicii Zimbabwe pe 22 decembrie 1987. Foametea este principala problemă cu care se confruntă ţara, nu de puţine ori oamenii ieşind pe străzi să-şi strige durerea. Mugabe a răspuns cu forţa militară, măsuri condamnate de Organizaţia Naţiunilor Unite şi de organizaţiile care militează pentru apărarea drepturilor omului. În aprilie 2016, Robert Mugabe, aflat de 28 de ani la putere, a fost surprins închinându-se în fața propriului portret cu ocazia unei festivități de celebrare a 36 de ani de la obţinerea independenței ţării. 

 

Foto: telegraph.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi