Sportingbet va returneaza 50% din banii pierduti la Casino! Ofera valabila doar luni!

Va place sa va jucati la jocuri de cazino dar nu va place atunci cand pierdeti? Sportingbet, in colaborare cu Pariuri-x, rezolva aceasta problema, venind luni cu o promotie foarte interesanta.

sportingbet.png

Luni, intre orele 00:01 si 23:59, primiti inapoi 50% din banii pierduti la jocul Lost Island. Tot ce trebuie sa faceti este sa va deschideti un cont prin acest link, sa va logati, sa accesati pagina de promotii, si apoi pagina "Bonus Calendar". Aici dati click pe butonul "Joaca acum" situat in centrul paginii si incepeti sa va jucati. Trebuie sa va jucati minim 20 maini pentru a va califica pentru aceasta promotie.

Cum se calculeaza mai exact suma returnata? Sa presupunem ca jucati 100 maini pe 1 Euro fiecare, si la final faceti 80 Euro. In acest moment sunteti 20 Euro pe minus, astfel incat primiti un bonus de 10 Euro. Daca la sfarsitul zilei sunteti pe plus, atunci nu mai primiti bonusul, dar macar veti avea mai multi bani decat atunci cand ati inceput sa va jucati. Bonusul este creditat in maxim trei zile lucratoare, dar partea buna este ca acesta nu este supus niciunei conditii de rulaj, astfel incat il puteti retrage in orice moment. Bonusul maxim pe care il puteti primi este de 50 Euro. Astfel grabiti-va sa luati parte in aceasta promotie, deoarece este valabila doar timp de 24 ore!

Deschideti-va un cont acum si primiti pe langa aceasta promotie si un bonus pentru pariuri sportive de pana la 400RON atunci cand depuneti prima data!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi