Sportingbet - un bookmaker care se concentrează pe piața din România!

Descoperă motivele pentru care ar trebui să joci la Sportingbet - un bookmaker care se concentrează pe piața din România! Există multe motive pentru care merită să avem un cont la Sportingbet (deschide un cont acum) printre care putem enumera gama largă de platforme oferite (pariuri sportive, jocuri de cazino, casino live etc), bonusuri și promoții atractive, ofertă sportivă bogată și multe altele despre care am tot discutat în articolele de pe acest site.

Un motiv suplimentar îl reprezintă faptul că acest operator se concentrează pe piața din România, pe nevoile pariorilor români și pe cerințele clienților în general. De aceea el a și aplicat pentru o licență definitivă, ceea ce înseamă că conform D.ONJN 1558/25.08.2016 ne putem juca legal la Sportingbet până în 2026! PariuriX îți spune tot ce trebuie să știi despre Sportingbet și implicarea ei pe piața din România!

Deschide cont la Sportingbet, un operator care pune accent pe piața de pariuri din România!


Interfața în limba română

Site-ul este disponibil în 24 de limbi diferite dintre care nu lipsește limba română. De când operatorul a luat o licență definitivă, putem accesa doar versiunea în română. Traducerea a fost îmbunătățită foarte mult în ultimii ani astfel încât acum putem naviga pe site în condiții foarte bune. Pe lângă acest aspect, ne putem deschide un cont în lei românești și putem paria în această valută.

 

Suport clienți în limba română

Mai important decât traducerea site-ului este faptul că putem contacta serviciul de suport clienți în română. Este evident că indiferent cât de bine cunoaștem o limbă străină este mult mai ușor să ne exprimăm în limba maternă. Există un serviciu de suport clienți disponibil prin live chat zilnic, de luni până duminică între orele 10:00 și 20:30. De asemenea ne este pus la dispoziție și un număr telefonic din România disponibil în același interval orar, facilitate pe care nu multe agenții de pariuri îl oferă în acest moment clienților de la noi din țară

Aici găsești mai multe detalii despre serviciul de relații cu clienții la agenția de pariuri sportive Sportingbet: https://pariurix.com/agentii/sportingbet/contactMeciuri transmise live video

Majoritatea caselor de pariuri online au reguli destul de stricte când vine vorba de transmiterea de meciuri și evenimente sportive pe teritoriul României. Sportingbet este una din puținele agenții care oferă această facilitate și deși numărul de transmisii nu este foarte mare, sigur este mai bine decât în alte părți unde această facilitate lipsește.

Comunitatea pariurix.com îți oferă mai multe detalii despre serviciul de transmisii live video la Sportingbet!

 

Ofertă sportivă foarte bogată când vine vorba de meciuri românești

Când vorbim de ofertă sportivă pe meciuri românești nu ne referim doar la meciurile de fotbal din Liga 1. În această categorie intră și partide din liga a doua și a treia, dar și meciurile din campionatele naționale de baschet, handbal și volei. Mai multe detalii despre ce puteți găsi la agenția recomandată de noi în materie de meciuri românești puteți afla din acest articol
 

romania-liga-3.png

 

Posibilitatea de a lua bonusuri generoase

Sportingbet încearcă să atragă clienți noi oferind pariorilor români un pachet tentant pentru prima depunere. Asta nu înseamnă că după ce ai luat bonusul, gata, s-a terminat distracția. Din contră, Sportingbet oferă destul de des promoții și concursuri atractive de pe urma cărora poți profita! Toate aceste oferte pot fi descoperite dintr-un simplu CLICK!

 

Sportingbet este o agenție care se concentrează pe nevoile și părerile clienților

Dacă întâmpini o problemă cu casa de pariuri Sportingbet sau ai o sugestie / recomandare, atunci poți posta direct în topicul nostru de discuții dedicat operatorului.  Acesta este urmărit constant de cineva din staff-ul agenției, astfel că ceea ce scrii pe forum cu siguranță va ajunge la urechile staff-ului.

Deschide cont la Sportingbet, un operator care pune accent pe piața de pariuri din România!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi