Sportingbet TV - serviciu de live streaming complet gratuit!

Urmărește live video meciurile preferate GRATUIT la Sportingbet TV! Află cum poți avea acces la o transmisiune live stream din aceeași fereastră din care plasezi pariuri live! Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) este una dintre cele mai apreciate case de pariuri online licențiate, iar unul din motivele pentru care românii joacă aici este acela că pot urmări anual mii de transmisiuni live video direct de pe pagina de pariuri live.

Deschide un cont acum și urmărește live video meciurile preferate la Sportingbet TV!

sportingbet-tv.png 


CE EVENIMENTE SUNT TRANSMISE LIVE VIDEO?

Sportingbet TV oferă transmisiuni live din mai multe sporturi și campionate după cum urmează:

  • fotbal: sunt acoperite trei din cele mai importante cinci campionate ale Europei: Spania La Liga, Germania Bundesliga și Italia Serie A. De asemenea, Sportingbet transmite și meciuri din campionate precum Portugalia Primeira Liga, Austria Bundesliga, Ucraina Premier League, Italia Serie B, Belgia Pro League, Danemarca Superliga, Polonia Ekstraklasa, Cehia Liga sau Prva Liga Slovenia, dar cu siguranță lista este mai lungă. Sunt acoperite și meciuri din competiții de mâna a doua sau a treia care sunt foarte greu de găsit la alte agenții sau pe alte site-uri.
  • tenis: sunt oferite transmisiuni atât din turnee ITF, ATP sau WTA, cât și de la turnee de Grand Slam precum US Open.
  • hochei: Sportingbet oferă foarte multe transmisiuni din KHL (Kontinental Hockey League), al doilea cel mai important campionat de hochei din lume după NHL.
  • alte sporturi: mai poți găsi transmisiuni din baschet, handbal, volei dar și din alte sporturi. Cel mai bine este să te uiți peste ofertă să vezi dacă găsești ceea ce cauți.
Vezi lista caselor de pariuri online care oferă transmisiuni live video online!

 

ÎNTREBĂRI COMUNE ALE PARIORILOR

Mă costă vreun ban să utilizez Sportingbet TV?

Sportingbet TV este un serviciu complet gratuit, ceea ce înseamnă că poți urmări orice eveniment transmis fără a fi necesar să plătești vreun leu. Singura condiție pentru a avea acces la acest serviciu este aceea de a avea o balanță pozitivă a contului de pariuri, sau să fi plasat minim un pariu în ultimele 24 de ore. De exemplu eu am pe cont de mai bine de jumătate de an suma de 0,45RON, și încă pot urmări orice transmisiune live.
 

Pot să mă uit la meciuri de pe mobil?

Poți, dar doar din cadrul aplicației ”Sportingbet.ro Pariuri Sportive” pentru IOS și Android. Deși site-ul optimizat, nu poți să urmărești meciuri direct de pe el: Cel puțin mie nu mi-a mers, dar dacă ție îți merge poți da un reply mai jos pentru ca și alți pariori să știe.
 

Cum pot ști dacă un eveniment este transmis live video?

Pe pagina de pariuri live vei vedea că în dreptul anumitor evenimente apare simbolul unui televizor, exact ca în poza de mai jos. Asta înseamnă că respectivul meci este însoțit de o transmisiune live video.


Pot vedea ce evenimente urmează să fie transmise astăzi, sau în zilele următoare?

Da, tot ce ai de făcut este să intri pe site și să accesezi opțiunea ”Sportingbet.ro TV” din meniul din stânga. Vei fi redirecționat către o pagină ce conține două categorii principale: ”Evenimente în desfășurare” și ”Urmează să se joace”. În prima categorie vor fi afișate toate partidele transmise în acel moment, în timp ce a doua categorie prezintă programul din acea zi, și chiar din ziua următoare.

Deschide un cont acum și urmărește live video meciurile preferate la Sportingbet TV!

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi