Sportingbet și-a îmbunătățit platforma de sporturi virtuale! Vezi aici detalii!

EDITARE aprilie 2017 :

Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) nu mai oferă pariuri pe fotbal virtual sau alte sporturi virtuale. Pentru o recenzie actualizată a acestei case de pariuri online accesează link-ul : https://pariurix.com/agentii/sportingbet.

Deschide acum un cont la Sportingbet! Te așteaptă un bonus atractiv! 


Articolul inițial

Pariază acum pe sporturi virtuale la Sportingbet și încasează un bonus atractiv de bun venit! Până acum Sportingbet (deschide un cont acum) oferea doar pariuri virtuale pe fotbal. Platforma este destul de avansată, acest bookmaker fiind unul din puținii (singurul pe care îl cunoaștem noi atât online cât și offline) care oferă campionate virtuale 24/7 și posibilitatea de a paria în mod repetat pe aceeași echipă. Nu vom relua discuțiile deoarece avem un articol separat despre platforma de fotbal virtual a celor de la Sportingbet. Detalii aici. Acum însă putem paria și pe alte sporturi virtuale cum ar fi tenis, curse de cai și curse de ogari. 

pariuri-virtuale.png

Pariuri virtuale pe tenis

Ca și în cazul pariurilor pe fotbal, Sportingbet nu oferă doar meciuri single. Sunt oferite turnee virtuale și avem posibilitatea de a paria în mod repetat pe același jucător. Putem consulta chiar și statistici de la partidele precedente, exact cum am face-o și la tenisul real. Practic acest bookmaker și-a creat propria lume virtuală, ceea ce este un mare atu față de concurență. 

Sunt oferite mai multe meciuri care au loc simultan, iar noi putem paria și urmări în simulări live video orice partidă dorim.Găsim și foarte multe opțiuni de pariere:
- pariuri pe câștigător meci / fiecare set / fiecare game,
- pariuri pe număr de game-uri în fiecare set
- pariuri pe scorul corect al meciului și al fiecărui set în parte.

 

 Pariuri virtuale pe curse de cai și ogari

Și aici există o lume virtuală proprie. Același cal sau ogar îl vom vedea în mod repetat în mai multe curse, iar de aceea putem consulta statistici cu rezultatele acestuia de la cursele precedente. Putem plasa pariuri pe câștigător, top 3, dar și pariuri de tipul Forecast sau Tricast. Au loc de obicei în jur de două curse simultan iar o cursă nouă începe la fiecare trei minute, astfel încât aveți parte de acțiune continuă. Fiecare cursă este bineînțeles disponibiă live video. 

curse-ogari.png

Indiferent că preferați pariurile virtuale pe fotbal, tenis, curse de câini sau curse de ogari, acum la Sportingbet beneficiați de servicii complete prin care puteți paria pe sportul dorit și vă puteți bucura de o platformă suficient de avansată încât experiența să fie cât mai apropiată de cea reală.

Joacă și tu acum!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!