Sportingbet recompensează clienții fideli! Vezi aici beneficiile oferite în această săptămână!

Sportingbet (deschide cont acum) este un site de gambling cunoscut în România care își recompensează constant utilizatorii fideli, indiferent dacă aceștia pariază, se joacă la cazino sau la poker.

Dacă ai plasat pariuri sau te-ai jucat la Sportingbet Casino în ultima săptămână, atunci ai acumulat puncte conform cărora primești unul din cinci nivele VIP pentru următoareșe șapte zile. Dacă săptămâna trecută ai pierdut bani la Sportingbet în loc să câștigi, atunci astăzi ești rambursat cu până la 15% în limita a €500 (în funcție de nivelul VIP atins). Acest lucru este posibil datorită promoției "Asigurare săptămânală". Iar dacă ai atins nivel 5 primești acces și în Premium Club acolo unde vei beneficia de promoții exclusive foarte atractive.

asigurare-saptamanala.png

De asemenea pe întreaga durată a acestei săptămâni primești până la 100 de rotiri gratuite în fiecare zi. Numărul exact depinde de cât de mult te joci zilnic în cazinoul Sportingbet. De exemplu astăzi rotirile vor fi creditate în jocul Lights sau în jocul premium Blood Suckers. 

Chiar și la poker poți primi o rambursare de până la 40% dacă ești un jucător fidel al camerei Paradise Poker. Mai mult decât atât, poți primi în timp ce te joci recompense instant (bani cash sau bilete la turnee). 

Sportingbet vine zilnic și cu alte promoții precum Meciul zilei sau Bonusuri calendar. Poți afla exact în ce constau promoțiile din zilele respective citind articolele de pe site-ul nostru.

Dacă îți deschizi un cont acum primești trei bonusuri pentru prima depunere: 50% în limita a 400RON la pariuri sportive, maxim 1200RON la jocuri de cazino și maxim 1000$ la poker!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!