Sportingbet rambursează astăzi cu până la 500€ clienții care n-au făcut profit săptămâna trecută!

Te-ai jucat la Sportingbet (deschide cont acum) săptămâna trecută dar norocul nu ți-a surâs așa cum sperai inițial? Indiferent dacă ai pierdut bani la pariuri sportive sau la jocuri de cazino am o veste foarte bună pentru tine: Agenția rambursează astăzi, 10 august 2015, clienții care au pierdut cu un bonus de până la 500€.

asiurare-1.png

Să-ți explic mai exact cum funcționează această promoție. La fiecare pariu plasat între 3 și 9 august 2015 la sporturi sau la jocuri de cazino ai primit un anumit număr de puncte. În funcție de numărul lor primești unul din cele cinci nivele VIP. Cu cât ai atins un nivel VIP mai mare, cu atât și rambursarea este mai consistentă.

Tocmai a început o nouă săptămână, ceea ce înseamnă că și punctajul s-a resetat. Începând de astăzi și până duminică 16 august vei primi din nou puncte care vor decide rambursarea maximă pe care o poți primi ulterior.

Mai mult decât atât, dacă atingi nivelul 5 vei primi acces și în Premium Club acolo unde sunt oferite promoții exclusive și bonusuri foarte consistente în valoare de câteva mii de euro!

asigurare-2.png

Deschide un cont acum și primești un bonus de 50% în limita a 400 RON pentru pariuri sportive dar și maxim 1.200 RON la jocuri de cazino!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi