Sportingbet oferă un pariu 100% fără risc de 50RON pe Europa League!

50ron-sportingbet.png

Astăzi are loc o nouă etapă din Europa League, iar cu această ocazie Sportingbet (vezi site-ul agenției) vine cu o promoție foarte interesantă prin care oferă un pariu fără risc de 50RON pe unul din meciurile echipelor românești angrenate în competițe.

Ce am de făcut pentru a obține pariul fără risc?

Plasează la Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) un pariu simplu pre-meci pe partida FC Zurich vs Steaua București sau Astra Giurgiu vs Viktoria Plzen, iar dacă pariul este pierzător primești înapoi integral suma mizată în limita a 50RON. Pariază acum!

Important: Se ia în considerare doar primul pariu plasat pe unul din aceste două meciuri. Poți paria pe orice opțiune dorești, atâta timp cât pariul respectă condițiile de mai sus.

 

Ce trebuie să știu despre bonus?

Bonusul este acordat doar dacă pariul care se califică pentru promoție este pierzător. Acest bonus va fi creditat pe cont pe parcursul zilei de 4 noiembrie și va fi valabil timp de 7 zile, interval în care trebuie rulat de 5 ori pe cote de minim1.50 înainte de a putea fi retras. 

Dacă de exemplu ai luat un bonus de 50RON, atunci va trebui să rulezi suma totală de 250RON. Promoția este destinată atât clienților noi cât și celor actuali și nu ar trebui ratată deoarece îți oferă o plasă de siguranță în cazul în care nu alegi cel mai inspirat pont.

 

Te-ar mai putea interesa:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi