Sportingbet oferă câștiguri cu până la 35% mai mari atât la pariurile multiple pe fotbal cât și la cele pe tenis!

În urmă cu câteva săptămâni Sportingbet (deschide cont acum) a lansat o promoție numită "Bonusul - Acumulatorul din tenis" prin care oferea câștiguri cu până la 28% mai mari la pariurile multiple care conțineau doar selecții din acest sport. Acum agenția a extins această promoție și oferă un bonus de până la 35% atât pentru pariurile multiple pe tenis cât și pentru cele pe fotbal. De asemenea promoția a suferit și alte modificări iar în cele ce urmează îți voi prezenta tot ce trebuie să știi.

Cum aplic pentru această promoție?
Pentru a participa trebuie să intri pe pagina promoției iar de aici să apeși butonul "Vreau bonus". Pentru a accesa această pagină dă click pe "Promoții" din meniul orizontal de sus iar apoi intră pe "Bonusul acumulator".

bonus-acumulator.png

Ce pariuri se califică pentru această promoție?
Bonusul se oferă pentru orice pariu multiplu câștigător care conține minim trei selecții din fotbal sau tenis. Se califică doar selecțiile care au cote de minim 1.20 de la meciuri care încă nu au început. Pariurile live și pariurile plasate pe sporturi virtuale nu se califică pentru această promoție.

Cum se calculează bonusul?
Bonusul este cuprins între 10% și 35% în funcție de numărul de selecții de pe bilet, așa cum se poate vedea în poza de mai sus. Bonusul se calculează raportat la câștiguri nete (câștiguri totale - miză).

Exemplu: Să presupunem că pui pe 10 RON un bilet de cotă 31.00 format din opt pronosticuri din fotbal din cote de peste 1.20 fiecare. Dacă biletul este câștigător, atunci ai câștig total de 310 RON și profit de 300RON. Conform promoției, te califici pentru un bonus de 35%, adică de 105 RON.  

Ce se întâmplă dacă o selecție este anulată?
Bonusul se calculează în continuare în funcție de numărul de selecții valide de pe bilet. Să luăm cazul biletului prezentat în exemplu anterior. Presupunem că o selecție de cotă 1.24 este anulată. Atunci biletul are o cotă totală de 25.00 și un număr de șapte selecții valide. Deci câștigul total va fi de 250 RON, iar profitul de 240RON şi bonusul de 30%, adică 72 RON.

Care este bonusul maxim pe care îl pot lua?
Poți primi un bonus săptămânal de maxim 400RON. Bonusul total primit într-o săptămână este calculat ca suma tuturor bonusurilor primite prin cadrul acestei promoții în săptămâna respectivă. O săptămână este definită ca perioada dintre luni și duminică, iar o zi este definită ca intervalul orar cuprins între ora 02:00 și ora 01:59. Toate bonusurile vor fi plătite o dată pe săptămână în zilele de luni până cel târziu la ora 19:00.

Cum pot retrage bonusul? 
Orice bonus primit prin cadrul acestei promoții trebuie rulat de trei ori pe cote de minim 1.50 în interval de maxim 30 de zile înainte de a putea fi retras. 

Care este părerea mea despre promoție?
Promoția este destul de atractivă deoarece îți permite să câștigi mai mult decât de obicei la biletele plasate pe fotbal sau tenis. Din acest punct de vedere Sportingbet are în acest moment o ofertă care din multe puncte de vedere seamănă cu singura promoție pe care agențiile de cartier o oferă în general. Diferența este că agenția online recomandată de mine mai are pe lângă această promoție și multe alte oferte foarte atractive pe care le-am prezentat constant pe site în ultimul an.

Deschide și tu un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi