Sportingbet - o casă de pariuri online la care se merită să joci zilnic!

Descoperă facilitățile oferite de Sportingbet - o casă de pariuri care pune zilnic la dispoziția clienților servicii și promoții de top! Sportingbet (deschide un cont acum) este un bookmaker foarte popular în România, care pe lângă o ofertă sportivă bogată și suport în limba română vine și cu promoții atractive în fiecare zi de pe urma cărora trebuie să profiți. În cele ce urmează îți vom prezenta motivele pentru care ar trebui să intri pe acest site zilnic și beneficiile pe care acest lucru ți le poate aduce.

Joacă acum la Sportingbet, una din agențiile de pariuri de top din România!

Atenție totuși, pentru că mai jos sunt prezentate și câteva oferte care ar putea să nu mai fie valabile în momentul în care citești aceste rânduri. Totuși le-am prezentat aici deoarece la momentul actualizării articolului fiecare din facilitățile de mai jos avea o vechime de minim 1 an (unele aveau chiar 4-5 ani), deci vorbim de oferte care nu se schimbă prea des.

Chiar și așa, pentru a vedea o listă cu cele mai noi promoții și pentru a descoperi și în ce constă actualul bonus pentru prima depunere, recomand să accesezi acest link : https://pariurix.com/agentii/sportingbet/promotii.


Predictorul Fotbalului

predictorul-fotbalului.png
Este o competiție unde agenția oferă în fiecare rundă o listă de 12 meciuri de fotbal la care voi trebuie să dați pronosticuri (1x2). Zilnic puteți plasa câte un bilet în mod gratuit, având astfel șansa de a câștiga marele premiu de 45.000RON pus în joc (pentru 12 pronosticuri corecte), dar și unul din celelalte premii consistente (care se acordă pentru 8-11 pronosticuri corecte). Astfel trebuie să reveniți zilnic pe site pentru a pune un nou bilet și pentru a avea o șansă suplimentară de a da lovitura vieții! Singura condiție pentru a participa în acest concurs este aceea de a pune în ziua respectivă un pariu pe bani reali (orice sumă de bani pe orice eveniment sportiv) Mai multe detalii AICI.

 

Freebet zilnic de 25RON

La Sportingbet poți obține zilnic un freebet de 25RON, ceea ce înseamnă că lunar poți beneficia de pariuri gratuite în valoare de 750RON! Pentru a afla în ce constă această promoție recomand să accesezi articolul: https://pariurix.com/la-sportingbet-poti-primi-zilnic-un-freebet-de-25ron.html. Iar dacă nu știi ce este un freebet, dă CLICK AICI.

 

Bonusuri CalendarDar nu doar la fotbal aveți o promoție nouă în fiecare zi, ci și la jocuri de cazino. Promoția "Bonusuri calendar" pune la bătaie în fiecare lună premii totale de 120.000 de euro prin intermediul unor oferte zilnice care pot fi de forma: rambursarea unei părți din banii pierduți, sporirea câștigurilor, un bonus în funcție de suma rulată sau rotiri gratuite în cadrul unui anumit joc. Consultați zilnic site-ul nostru pentru a vedea care este cea mai nouă astfel de promoție și jocul în care aceasta este valabilă. Detalii AICI.
 

100 rotiri gratuite în fiecare zi

rotiri-gratuite.png

Dacă tot am vorbit despre jocuri de cazino trebuie să mai știți faptul că zilnic puteți primi până la 100 de rotiri gratuite în cadrul unui anumit joc. Aceste rotiri sunt acordate dacă ați fost activ în cazinoul Sportingbet în ziua precedentă. Mai multe detalii găsiți AICI.


Asigurarea săptămânală

Acesta este un program de fidelitate care te ajută în săptămânile în care nu ești profitabil, deoarece săptămânal poți recupera până la 2,000RON din banii pierduți! Pentru mai multe informații recomand articolul ”Asigurare săptămânală - Noul program de loialitate oferit de Sportingbet!”.
 

Alte facilități

Sportingbet oferă bonusuri atractive pentru prima depunere, atât pe platforma de pariuri sportive cât și pe cea de jocuri de cazino. Le poți descoperi accesând link-ul de la începutul articolului. De asemenea, pe site-ul Sportingbet poți vedea zilnic o listă cu cele mai populare pariuri, adică acele pronosticuri alese de cei mai mulți pariori (află mai multe). Dar mai există și alte motive pentru care se merită să intri zilnic pe site-ul agenției: oferta sportivă bogată, posibilitatea de a paria de pe telefon sau tabletă, un serviciu performant de pariuri live însoțit de un serviciu de live streaming, iar exemplele pot continua! 

Joacă acum la Sportingbet, una din agențiile de pariuri de top din România!


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi