Sportingbet iti ofera cel mai mare pariu gratuit dintre toate casele de pariuri online

Sportingbet este o casa de pariuri care inca de la infiintare, din anul 1998, a dat dovada de seriozitate si generozitatea in ceea ce priveste serviciile si functiile pe care aceasta le ofera. Aceasta casa de pariuri a reusit sa devina in scurt timp un nume important in acest domeniu, reusind sa atraga un numar impresionant de clienti din toate colturile lumii.

Site-ul celor de la Sportingbet va intampina cu o promotie extraordinara, care va ofera sansa de a incasa un bonus de pana la 400RON. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va deschideti un cont si sa plasati un prim pariu.  Nu trebuie sa va inregistrati in prealabil pentru aceasta oferta. Bonusul va este creditat dupa ce plasati trei pariuri multiple in valoare de cel putin 40 RON fiecare. Toate cele trei pariuri trebuie sa contina minim trei pronosticuri si fiecare pronostic sa aiba cota 1.30. Dupa ce ati jucat cele trei bilete in cont va este creditat un bonus in valoare egala cu miza cea mai mica pariata pe cele trei bilete. Daca de exemplu ati mizat 40 RON, 200 RON si 400 RON veti primi bonus 40 RON. In schimb daca primele trei pariuri au miza de 400 RON, 400 RON si 500 RON veti primi un pariu gratuit de 400 RON. Bonusul va este oferit in maxim 48 de ore de la deciderea tuturor celor trei bilete. Bonusul va trebui pariat de cinci ori la cote de cel putin 1.50. Aveti la dispozitie 30 de zile sa deblocati bonusul, un timp suficient, doar sa fiti inspirati. La final sa va spunem ca acest bonus nu este valabil pentru depunerile efectuate cu ajutorul portofelelor online Skrill si Neteller.  

bonus-prima-depunere.png

In ceea ce priveste interfata site-ului, Sportingbet este o casa de pariuri care va ofera un mod foarte placut in care puteti sa navigati si sa plasati pariuri. Acest site este disponibil in foarte multe limbi, printre care se afla si limba romana.

Pentru a putea incepe sa utilizati serviciile puse la dispozitie de Sportingbet si mai ales sa pariati, trebuie sa depuneti bani in contul dumneavoastra. Puteti depune la Sportingbet cu cardul de credit si debit, prin Skrill, Neteller, Paysafecard sau chiar transfer bancar. Suma minima pe care o puteti depozita, indiferent de metoda pe care o alegeti este de 40 RON. Modalitatile de retragere sunt aceleasi ca si cele prin care puteti depune (mai putin Paysafecard). Puteti retrage cel putin 40 RON si banii vor intra in cont in 3-4 zile lucratoare pe card / transfar bancar si doar cateva ore la retragerea prin Srill. 

Sportingbet este o casa de pariuri online foarte serioasa care ofera servicii de calitate si cote impresionante pentru majoritatea evenimentelor sportive si non-sportive, fiind astfel o  alegere demna de luat in calcul atat de pariorii amatori cat si de cei profesionisti.

Sportingbet n-are o aplicatie pentru mobil disponibila in Romania. Chiar si asa putem juca la ei de pe mobil, accesand varianta de mobil a website-ului.  Varianta mobila a site-ului este cam simplista, lipsind cateva chestii care le gasesc pe website.  

Partea buna este ca aceasta casa de pariuri online ofera un suport foarte prietenos si competent prin intermediul serviciului de relatii cu clientii. Acest serviciu este disponibil prin telefon, email si live chat 24/7.  Live chat-ul nu este disponibil permanent in limba romana. Daca aveti nevoie de asistenta urgenta in limba romana va recomandam telefonul, pentru ca aveti un numar special pentru Romania. 

serviciu-suport-clienti.png

O multime de facilitati interesante va stau la dispozitie, printre care se afla si platforma live. Aceasta platforma va ofera posibilitatea de a plasa pariuri in timp real (adica in timpul desfasurarii evenimentelor).

Per total, Sportingbet este o casa de pariuri care dovedeste ca este o alegere extraordinara pentru orice parior care doreste sa incaseze bonsuri mari, sa-si maximizeze castigurile utilizand cote atractive si sa parieze intr-un mediu sigur. Dechideti-va un cont chiar acum pentru a incasa bonusul de 100RON!

Site-ul oficial este www.sportingbet.ro ! 

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi