Sportingbet îți oferă astăzi șapte rotiri gratuite în Starburst dacă pariezi pe meciul HJK vs HIFK!

Astăzi nu prea găsim multe meciuri atractive pe care să pariem şi de aceea Sportingbet (deschide cont acum) a ales partida dintre HJK și HIFK ca Meciul zilei! Asta înseamnă că vei primi șapte rotiri gratuite în cadrul jocului de cazino Starburst dacă plasezi un pariu single pe opțiunea Scor Corect înainte ca meciul să înceapă. Miza mizimă este de 2 RON iar rotirile vor putea fi folosite marți după ora 13:00.

hjk-hifk-1.png

Despre meci
Jocul dintre HJK și HIFK are loc la ora 18:30 și contează pentru etapa a 17-a din Finlanda Veikkausliiga. Echipa gazdă este actualul lider cu 36 de puncte, în timp ce HIFK a acumulat doar 19 puncte, aflându-pe locul 7. 

De aceea HJK este mare favorită conform caselor de pariuri cu o cotă de doar 1.33 pentru un eventual succes, în timp ce adversara sa are o cotă de 7.50 să se impună. Totuși ultima partidă directă s-a încheiat cu o remiză; cota ca acest rezultat să se repete este de 4.50. 

Mai jos poți vedea cotele oferite pe opțiunea Scor Corect:

hjk-hifk-2.png

Ponturi HJK Helsinki vs HIFK - accesează link-ul precedent pentru a citi avancronica completă a partidei şi pronosticurile recomandate!

Îți amintesc că în fiecare zi Sportingbet vine cu o promoție nouă prin care oferă câte șapte rotiri gratuite la jocuri de cazino dacă pariezi pe meciul de fotbal ales pentru ziua respectică.

Pariază și tu acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!