Sportingbet – cote mult mai mari începând cu 1 septembrie 2016!

Pariază la Sportingbet pe cote mai mari ca niciodată! Descoperă îmbunătățirile aduse de agenție odată cu migrarea pe noua platformă! Profită din plin de pe urma avantajelor oferite și bucură-te de cote de top!

De fiecare dată când comparam cotele celor mai bune case de pariuri online licențiate, Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) era mai mereu la coadă când venea vorba de pariuri de tipul 1x2 pe meciuri de fotbal. La alte tipuri de pariuri stătea bine, dar cotele pe câștigător meci reprezentau un punct slab. Acesta era și unul din motivele pentru care unii pariori evitau această agenție. Pe data de 1 septembrie 2016 Sportingbet (vezi site-ul agenției) a luat licența pe 10 ani și a migrat pe o nouă platformă de pariuri unde ne-a întâmpinat cu mai multe surprize plăcute, îmbunătățirea payout-ului fiind una dintre cele mai importante!

Deschide un cont la Sportingbet și pariază pe cote mai mari ca niciodată!

sportingbet.png

 

Înainte de 1 septembrie - payout de 90% - 92% la 1x2

Pentru a demonstra acest lucru, să luăm întâi ca punct de reper două articole scrise înainte de 1 septembrie. Pe 17 august 2016, am comparat cotele oferite de cele mai bune nouă agenții la opțiunea 1x2 pe meciul Botoșani vs Steaua, atunci când Sportingbet avea cel mai mic payout dintre agențiile alese: 90.38%. Articolul poate fi găsit AICI.

La meciul West Ham vs Astra de pe 25 august, lucrurile nu arătau prea diferit, payout-ul oferit pe ”câștigător meci” fiind de doar 91.87%. Articolul poate fi accesat aici: https://pariurix.com/comparatie-top-5-case-de-pariuri-online-cote-oferta-sportiva-si-promotii-la-west-ham-vs-astra.html. Deci așa cum poți vedea, nu am ascuns niciodată acest minus. Dar să vedem cum s-au schimbat lucrurile între timp.

 

După 1 septembrie - payout de 93.5% - 97% la 1x2

Am luat ca punct de reper trei meciuri: unul aleatoriu din Liga Campionilor, și două a echipelor românești în Europa League. Ne-am uitat la cotele a nu mai puțin de opt agenții diferite, pentru ca testul să fie cât mai relevant.

Primul meci ales a fost Manchester City vs Mönchengladbach, acesta contând pentru prima etapă din grupele Ligii Campionilor, sezonul 2016 / 2017. În mod surprinzător, Sportingbet chiar avea cel mai mare payout (96,67%), dar și cea mai mare cotă atât pentru victoria oaspeților (7.75), cât și pentru un rezultat de egalitate (5.25).

cote-1.png


Al doilea meci ales a fost Astra vs Austria Viena. Partida are loc joi, iar acest articol a fost scris marți, deci cotele sunt oferite cu mai bine de 48 de ore înainte de fluierul de start. Sportingbet (deschide un cont acum) are cea mai bună cotă pentru victoria oaspeților și un payout care deși nu este cel mai mare, este la nivelul celorlalți operatori.

cote-2.png


Ultimul meci ales a fost Osmanlıspor vs. Steaua, unde de data aceasta Sportingbet iese în evidență prin faptul că oferă cea mai mare cotă gazdelor (2.00). Din nou sunt agenții care au o marjă de profit mai mică, dar oricum nici Sportingbet nu stă deloc rău.

Iar dacă iei la purificat orice meci dorești, vei ajunge la concluzia că sunt oferite cote mult mai bune ca înainte la pariurile de tipul 1x2 pe fotbal. Așa cum am spus și la începutul articolului, nu voi vorbi aici despre alte opțiuni, pentru că oricum Sportingbet stătea bine și înainte de 1 septembrie la cotele pe alte tipuri de pariuri.
 

Deschide un cont la Sportingbet și pariază pe cote mai mari ca niciodată!

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi