Sportingbet - casa de pariuri cu cele mai bune promoții pentru cei cu un buget redus

Sportingbet (vezi site-ul agenției) este una din casele de pariuri care stă foarte bine când vine vorba de bonusuri, promoții și concursuri. Pe lângă un bonus foarte tentant pentru prima depunere, această agenție are multe oferte zilnice de pe urma cărora pot beneficia chiar și cei cu un buget redus.

Deschide un cont acum și vei primi un pariu fără risc de 100% în limita a 300RON!

sportingbet.png

Bonus pentru prima depunere - pariu fără risc de 100% în limita a 300RON

În cazul în care primul tău pariu este pierzător, acesta este rambursat integral în limita a 300RON. Această ofertă este valabilă doar dacă îți deschizi un cont prin intermediul link-urilor de pe site-ul nostru, deoarece în caz contrar bonusul maxim pe care îl poți lua este de 200RON.

Pentru a beneficia de pe urma acestei oferte este necesar ca în maxim 7 zile de la deschiderea contului să efectuezi un depozit și să plasezi un prim pariu. Dacă acesta este câștigător nu mai primești vreun bonus, dar te poți bucura de pe urma profitului acumulat. În caz contrar, vei primi înapoi miza sub formă de bonus. Bonusul trebuie rulat de șapte ori pe cote de minim 1.50 în maxim 30 de zile de la creditare.

Pentru a vedea regulamentul complet al acestei oferte recomand să consulți următorul articol: https://pariurix.com/exclusiv-prin-pariurix-pariu-fara-riscuri-de-pana-la-300-ron-la-sportingbet.html.

 

Meciul zilei - 7 rotiri gratuite în fiecare zi

În fiecare zi staff-ul Sportingbet (D. 2163/28.08.2015) alege o partidă ca ”Meciul zilei”. Dacă pariezi pe scorul corect al acestui joc (minim 2RON) primești garantat 7 rotiri gratuite la jocuri de cazino indiferent de rezultatul final. Rotirile vor fi creditate ziua următoare în jocul Starburs

 

Predictorul Fotbalului

Este un concurs care are loc de 1-2 ori pe săptămână, fiecare rundă având premii totale de 65,000RON! Staff-ul agenției alege 12 meciuri la care trebuie să dai pronosticuri de tipul 1x2; dacă nimerești măcar 8 rezultate iei unul din premiile puse în joc. Poți pune câte un bilet zilnic; cu cât pui mai multe, cu atât ai mai multe șanse de câștig.

Participarea în acest concurs este complet gratuită, dar biletul tău este valid doar dacă în ziua respectivă ai pus măcar un pariu pe bani reali (minim 2RON). Așa cum este ușor de observat, poți prinde doi iepuri dintr-o singură lovitură: pui 2RON pe Meciul zilei, primești 7 rotiri la jocuri de cazino și poți participa și în Predictorul Fotbalului. Tare, nu?

 

Bonusul acumulator

La Sportingbet pariurile multiple îți aduc un bonus după cum urmează:

  • 3 selecții - 10%
  • 4 selecții - 15%
  • 5 selecții - 20%
  • 6 selecții - 25%
  • 7 selecții - 30%
  • 8 sau mai multe selecții - 35%

Fiecare selecție trebuie să aibă o cotă de minim 1.20, și sunt acceptate doar pariurile pre-meci. Poți primi un bonus de până la 400RON săptămânal (adică suma luată peste câștigul normal), iar acesta trebuie rulat de 3 ori pe cote de 1.50 pentru a fi transformat în bani reali.

 

Asigurare săptămânală

Dacă nu ai prins cea mai bună săptămână, atunci trebuie să știi că poți fi rambursat cu până la 15% din banii pierduți, în limita a 2,000RON!

Premium club

Userii cei mai activi primesc acces în Premium Club, acolo unde te așteaptă bonusuri exclusive cu multe peste cele obișnuite!

Concluzii

Sportingbet oferă multe promoții atractive, atât pentru cei cu un buget redus (Meciul zilei sau Predictorul Fotbalului), cât și pentru cei care rulează sume mari de bani (Asigurare săptămânală și Premium Club). Bonusul pentru prima depunere, dar și cel pentru pariuri multiple sunt de asemenea oferte pe care nu ar trebui să le treci cu vederea.

Deschide un cont acum și vei primi un pariu fără risc de 100% în limita a 300RON!

Te-ar mai putea interesa și: 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi