Concurs Cupa Mondială PariuriX: înscrie-te și poți câștiga un Ipad / Xbox One / o tabletă Samsung sau freebet-uri!

Sportingbet are o versiune nouă pentru mobil şi un bonus pentru pariurile de pe telefon!

Pariază de pe telefon sau tabletă la Sportingbet și ia cu tine contul de pariuri oriunde te-ai afla! Acum nu mai pierzi nici un pariu datorită noii aplicații de pariuri de pe mobil de la Sportingbet! 

Pariuri de pe telefon, bonusuri atractive, ofertă de top > Totul la Sportingbet!
 

Sportingbet - o aplicație care se ridică la cele mai înalte standarde!

În 2016, când a obținut licența ONJN pe 10 ani, Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) și-a îmbunătățit site-ul de pariuri sportive, migrând pe aceeași platformă utilizată și de Bwin (detalii aici). Nu doar site-ul pentru desktop s-a bucurat de aceste schimbări, ci și platforma pentru mobil. Asta înseamnă că atât site-ul optimizat pentru telefoane și tablete, cât și aplicația pentru pariuri din mers au fost upgradate pentru a face față celor mai înalte standarde, lucru pe care l-au și reușit!


Cum pariem din mers la Sportingbet și cum descărcăm aplicația?

Aplicația de mobil Sportingbet este disponibilă pe cele mai populare două sisteme de operare - IOS și Android. Dacă deții un Iphone sau Ipad, atunci poți descărca programul de pariuri din AppStore, iar dacă ai un telefon sau o tabletă cu Android o poți lua direct de pe site-ul Sportingbet (intră acum). Dacă din diferite motive aplicația nu funcționează pe dispozitivul tău, sau ai un mobil cu un alt sistem de operare cum ar fi Windows, atunci poți să pariezi direct din browser, site-ul fiind optimizat. 


Ce ne oferă aplicația de pariuri?

Aplicația încarcă foarte rapid dacă ai un dispozitiv mobil cât de cât modern, și merge ireproșabil fără a se bloca și fără a da erori. Aceasta pune la dispoziția clienților toate facilitățile disponibile pe PC : posibilitatea de a depune / retrage, acces la întreaga ofertă de pariuri sportive (atât pre-meci cât și live), posibilitatea de a da cash out, acces la istoricul tău (pariuri, tranzacții financiare etc), acces la serviciul de transmisiuni live video și multe altele. 

Sportingbet oferă clienților noi un pachet atractiv pentru prima depunere, iar la un moment dat oferea și un bonus suplimentar atunci când plasai primul pariu de pe un dispozitiv mobil. Dacă o astfel de ofertă mai este de actualitate poți afla accesând următorul link : https://pariurix.com/agentii/sportingbet/mobil.


Tutorial Sportingbet - pariuri de pe mobil

Nu voi prezenta aici pașii exacți care trebuiesc urmați pentru a juca de pe telefon / tabletă, deoarece avem articole separate pe această temă, atât la general cât și raportându-ne strict la Sportingbet:


Pariază de pe telefon sau tabletă la Sportingbet și ia contul de pariuri cu tine oriunde!

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi