Sportingbet - agenţie de pariuri online recomandată începătorilor

Ești la primul contact cu pariurile online? Atunci descoperă motivele pentru care Sportingbet este agenția de pariuri pe internet recomandată pariorilor începători! 

Există mai multe agenţii de pariuri online la care românii pot paria. Însă la unele dintre ele poate fi destul de greu de jucat pentru cineva care pariază pentru prima dată pe internet datorită multor tipuri de pariuri și opțiuni necunoscute și neexplicate. De asemenea, unele site-uri sunt mai complexe şi mai greu de navigat până nu te obişnuieşti cu ele. Nici nu mai vorbim de agenţiile de tip betting exchange, care chiar nu sunt recomandate pariorilor aflaţi la început. Sportingbet (deschide cont acum) este o agenţie de pariuri pe internet foarte cunoscută în România, care este potrivită pentru cei care pariază pentru prima dată online, datorită uşurinţei de a naviga pe site şi opţiunilor de pariere pe care oricine le înţelege. 

Click aici şi vezi site-ul oficial al agenţiei Sportingbet!

sportingbet.jpg


Interfaţa prietenoasă

Cel mai mare avantaj al celor de la Sportingbet este faptul că site-ul este uşor de folosit, fiind foarte instinctiv. Orice aţi avea nevoie este uşor de găsit din maxim două click-uri. Navigarea este simplă şi orientativă. Site-ul conţine şi aplicaţii pentru statistici şi scoruri live, care sunt utile pentru cei care nu vor să folosească alte site-uri pentru aceste informaţii. În plus, site-ul este tradus în limba română aproape perfect.


Depuneri

Agenţia are toate metodele de plată cunoscute, dintre acestea nelipsind posibilitatea de a depune cu cardul de credit, transfer bancar, Skrill, Neteller sau Paysafecard. Indiferent de metoda folosită depunerea minimă este de 40 RON. Retragerea minimă este tot de 40 RON şi poate fi făcută doar prin aceeaşi metodă folosită la depunere. Deci chiar dacă nu ai un card, poți depune prin alte metode.


Bonus pentru prima depunere

Oricărui parior îi plac la nebunie bonusurile, cu atât mai mult unui începător. Iar Sportingbet sigur nu dezamăgește la acest capitol, oferinf atât un pachet tentant de bun venit, cât și alte promoții atractive. Pe toate acestea le poți descoperi urmând acest link : https://pariurix.com/agentii/sportingbet/promotii.


Este foarte ușor de pariat

La Sportingbet plasarea primului pariu nu are cum să îți ridice dificultăți, aceasta fiind foarte intuitivă astfel încât chiar și cineva aflat la primul contact cu pariurile online se va descurca fără probleme. Dacă totuși ai nevoie de ajutor, îți recomand articolul: ”Primul pariu la Sportingbet – cum fac cont și cum pariez la Sportingbet. Aici vei învăța în maxim 5 minute să deschizi un cont și să plasezi primul pariu, indiferent că este unul single, multiplu sau în sistem.

 

Opţiuni de pariere

Sportingbet este fără îndoială una din agenţiile cu cele mai multe opţiuni de pariere, atât la pariuri puse înainte de meci, cât şi la cele plasate în timpul meciului (cel puţin la fotbal). Este singura agenţie de pariuri pe internet cunoscută care la live betting oferă opţiuni de pariere pentru fiecare minut în parte. Astfel, dacă dorim, putem paria că în minutul 65 va fi un out, corner, lovitura liberă sau gol. De asemenea putem paria cine va avea următorul out sau corner. Avem acces la câteva opţiuni unice, care nu se găsesc în alte părţi şi înaintea începerii unei partide. Astfel putem pune pariuri pe primul sfert de oră precum: Se va acorda penalty? Se va înscrie/rata penalty? Câte goluri se vor marca? Ambele echipe vor marca?


Transmisii Live

Oferă un astfel de serviciu, astfel încât poți urmări meciurile preferate direct din fereastra de pariuri. Mai mult decât atât, serviciul de live streaming este disponibil gratuit inclusiv prin intermediul aplicației Sportingbet pentru IOS și Android. Indiferent dacă vrei să te uiți la meciuri de pe PC sau mobil, o poți face foarte ușor din maxim 2-3 click-uri: trebuie doar să intri pe pagina de pariuri live a respectivei partide, iar dacă aceasta este însoțită de transmisiune live, atunci stream-ul va începe automat undeva în partea dreaptă a paginii. Află mai multe despre serviciul de live streaming oferit de Sportingbet!
 

Asistenţă clienţi

Dacă întâmpini diferite probleme, atunci poți lua legătura cu un operator Sportingbet. Serviciul de relații cu clienții este disponibil prin mail, live chat, dar și prin apel telefonic. Serviciul poate fi accesat direct în limba română!
 

Folosirea de pe telefon

Dacă vrei să pariezi de pe un dispozitiv mobil, atunci o poți face atât direct din browser cât și prin intermediul aplicației pentru IOS și Android. Atât site-ul mobil cât și aplicația sunt la fel de intuitive și ușor de folosit ca și platforma pentru PC, ceea ce reprezintă încă un motiv pentru care pariorii începători ar trebui să se joace aici!

Click aici şi vezi site-ul oficial al agenţiei Sportingbet!


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!