Ofertă Sportingbet: 20RON FREEBET pentru fiecare gol înscris în Chile vs Germania

În această seară cu începere de la ora 21:00 are loc finala Cupei Confederațiilor 2017 dintre Chile și Germania. Se anunță un meci foarte interesant, iar cu această ocazie casa de pariuri online Sportingbet (L1160656W000327) vine cu o ofertă tentantă valabilă atât pentru clienții noi, cât și pentru cei actuali. Mai exact, poți primi un FREEBET de până la 80RON dacă urmezi indicațiile de mai jos.

PARIAZĂ PE CHILE VS GERMANIA ȘI OBȚINE UN FREEBET DE PÂNĂ LA 80RON!

 

Ce am de făcut?

Plasează înainte de startul meciului un pariu de minim 80RON pe victoria uneia dintre cele două echipe (victorie Chile sau victorie Germania în timpul regulamentar) și vei primi 20RON FREEBET pentru fiecare gol marcat de echipa aleasă de tine, indiferent dacă pariul tău este câștigător sau pierzător! Valoarea maximă a freebet-ului poate fi de 80RON.

Dacă de exemplu pariezi 80RON pe victoria Germaniei (pariu de tipul 1x2), și aceasta se impune cu 4:2 la finalul primelor 90 de minute de joc, atunci pe lângă câștigurile normale pe care le încasezi mai primești și un FREEBET de 80RON! 

Pariul gratuit va fi creditat în maxim 48 de ore de la terminarea partidei și este valabil 7 zile. Acesta poate fi utilizat pe orice cotă, fără restricții, dar din urma respectivului pariu vei păstra doar profitul, nu și miza. Află ce este un freebet!

PARIAZĂ PE CHILE VS GERMANIA ȘI OBȚINE UN FREEBET DE PÂNĂ LA 80RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi