Sponsorul lui West Ham a încheiat un contract de colaborare cu o echipă de eSports!

nip-betway.jpg

Betway, o casă de pariuri sportive britanică, sponsor oficial al ”ciocanarilor” de la West Ham United, a luat de curând o decizie surprinzătoare încheind un contract de sponsorizare cu NIP, o echipă de Counter-Strike Global Offensive. Deși nu a fost făcută publică suma exactă a acestei sponsorizări, conform site-ului calvinayre.com se pare că ar fi vorba de o sumă de ordinul sutelor de mii de euro. De altfel Betway a fost una din primele agenții care a oferit pariuri pe eSports, și chiar a făcut un site dedicat acesei nișe. 

Ca sponsori ai celor de la West Ham United, avem obiectivul de a oferi suporterilor informații interioare din club la care nu ar putea avea acces în nici un alt mod. Cu aceste idealuri și obiective în minte ne-am asociat cu NIP. Ei au foarte mulți fani în întreaga lume, și suntem foarte mândri că acum putem oferi acestora materiale și informații exclusive  din spatele scenei despre echipa lor favorită care tinde să devină din nou numărul 1 la nivel mondial!
- Anthony Werkman (director marketing Betway) pentru calvinayre.com

Când am dat de această informație, primul lucru care m-am întrebat a fost oare câte echipe din Liga 1 sunt sponsorizate cu câteva sute de mii de euro anual. De altfel chiar și la noi în țară a avut loc de curând DreamHack, o competiție de sporturi electronice care a dat clasă meciurilor din Liga 1 în ceea ce privește numărul de spectatori. Conform Dolce Sport, 20,000 de oameni au asistat la eveniment pe durata celor 3 zile de concurs deși biletele nu erau chiar ieftine.

Betway nu este licențiată în România, dar dacă vrei să vezi ce case de pariuri online oferă pariuri pe sporturi electronice, accesează acest link: https://pariurix.com/agentii

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi