Spectacolul total al rușilor, umbrit de gestul incredibil făcut de Robbie Williams

Deși s-a decis ca festivitatea de deschidere a Cupei Mondiale să dureze puțin, rușii au făcut spectacol. Iar totul a început cu prezentarea trofeului și cu apariția ”grăsuțului” Ronaldo - fostul galactic fiind aplaudat de un întreg stadion. Robbie Williams a încins și mai tare atmosfera pe stadionul Luzhniki din Moscova cu hitul ”Let Me Entertain You”, după care soprana Aida Garifullina i s-a alăturat.

Celebrul cântăreț a uitat, însă, că e urmărit de o lume întreagă și a făcut un gest obscen spre cameră - pentru care a fost criticat dur pe rețelele de socializare. 

Zeci de mii de oameni care nu au mai prins bilete au urmărit festivitatea de deschidere pe ecrane uriașe, amplasate în apropierea stadionului. Firesc, discursul lui Vladimir Putin nu putea lipsi de la o asemenea ceremonie, iar liderul de la Kremlin a vorbit despre "pace și înfrățire”.  

”Salut întreagă familie a fotbalului care participă la acest eveniment planetar. Este de datoria noastră să păstrăm această putere a fotbalului pentru generațiile care vor urma. Vreau să doresc succes tuturor echipelor participante și ”Bine ați venit în țara noastră!", a spus Putin (captură foto: youtube).

Discursul lui Vladimir Putin a fost ironizat pe internet, acesta fiind primul președinte de stat care vorbește în deschiderea unui turneu final mondial. 

Mondialul din Rusia a pus pe jar o lume întreagă, interesul fanilor fiind unul imens. După Rusia, în Statele Unite s-au vândut cele mai multe bilete pentru meciurile de la CM. Urmează, în acest clasament, Brazilia, Columbia și Germania. 

Casele de pariuri online legale din România au pregătit super-oferte cu ocazia CampionatuluI Mondial din Rusia. Poți afla și tu ultimele noutăți despre ofertele pe Mondial dacă accesezi acest articol! Nu uita să verifici zilnic acest articol, care va cuprinde toate surprizele pe care casele de pariuri online le-au pregătit cu prilejul celui mai tare eveniment sportiv al anului.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi