Spectacol total la mesele de poker online. Ultima săptămână a adus două poturi de peste 100.000 de dolari

poker-princ.jpg

Săptămâna trecută a adus câteva mâini extrem de interesante în pokerul online. Ne vom opri mai jos asupra a două dintre ele, care au adus norocoşilor jucători peste 100000 de dolari în conturi. Ambele au avut loc la competiţii de tipul Omaha Pot Limit, lucru care deja nu mai miră pe nimeni. Mesele de tip Omaha ne-au obişnuit deja cu poturi uriaşe, fiind preferate de cei care au disponibilitatea să joace pe sume mari.

a518134ece.jpg

Primul care a dat marea lovitură a fost "Ravenswood13". Acesta a câştigat un pot de 139800 dolari împotriva lui Andres "Educa-p0ker" Artinano, la o competiţie de genul PLO, la un nivel de blinduri 200$/400$.

Acţiunea:

"Educa-p0ker" a dat raise din button până la 1800$, iar "Ravenswood13", un olandez stabilit în Malta, a mărit potul la 6200$. Bib blind-ul a renunţat, iar agresorul iniţial a dat call.

Pe un flop Q pică - K pică - 8 romb, ambii jucători au prins draw de culoare, "Educa-p0ker" visând chiar la atât de rara royală. Banii au început să sară, cum era şi firesc pe un asemenea action flop, astfel că "Ravenswood13" a mizat 7200$, spre bucuria lui "Educa-p0ker".

Turn-ul a completat culoarea pentru amândoi: 3 pică. Acelaşi "Ravenswood13" a dat raise 14400$, iar adversarul a fost bucuros să îl plătească. Cum river-ul nu a schimbat nimic în logica mâinii - 2 de romb - (nu s-a dublat vreo carte, astfel încât să se deschidă posibilitatea unei variante mai mari decât culoarea), s-a ajuns la all-in. "Ravenswood13" a câştigat pe ultima stradă încă 41500$ (cât mai avea opozantul în faţă), potul cumulat fiind de 139800$. "Educa-p0ker" nu are prea multe să îşi reproşeze, culoarea sa putând fi bătută în acest pot doar de nuts flush, ceea ce a şi avut învingătorul.

a519445c47.jpg

A doua mână care ne-a atras atenţia a fost câştigată de "BERRI SWEET", care s-a impus cu un full prins pe river în faţa lui "WRUUUM". Mâna a avut loc la o masă de $100/$200 PLO 4-Handed şi i-a adus câştigătorului un premiu de 101377 dolari.

Acţiunea:

"WRUUUM" a deschis din button, cu un raise de 860$, iar "BERRI SWEET", din small blind, a mărit până la 2940$.

Pe un flop 5 treflă - 8 cupă - 4 treflă, "BERRI SWEET" a dat check, alegând să joace slow cele două perechi prinse. Adversarul, care avea deja chintă din flop, speriat probabil de perspectiva culorii, a dat raise 3117 dolari şi a fost plătit imediat.

Turnul, un 3 de romb, nu a schimbat lucrurile pentru "BERRI SWEET", care a ales din nou opţiunea check. Opozantul a pariat încă 10100$ şi a fost din nou plătit.

 

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM ŞI PARTICIPĂ LA MESE DE OMAHA SAU DE HOLDEM!

5-ul de cupă de pe river i-a completat lui "BERRI SWEET" full-ul, însă, extrem de stăpân pe sine, acesta a ales pentru a treia oară opţiunea check, deşi probabil un value bet era preferat de majoritatea jucătorilor într-o situaţie similară. Chiar şi aşa, "WRUUUM" nu a fost speriat de dublarea cărţii şi a vrut să obţină valoare din pot. A cerut 16335$, iar "BERRI SWEET" a împins all-in până la 34269$. Deşi probabil că a realizat că este bătut, "WRUUUM" nu avea cum să nu plătească aici, având în vedere cât investise în pot. A plătit şi a constatat că a sa chintă e insuficientă să bată full-ul lui  "BERRI SWEET", care şi-a asigurat astfel un pot de 101377 dolari.

"BERRI SWEET" este de altfel şi performerul săptămânii în pokerul online, el acumulând un profit total de 212307 dolari. În clasamentul anului, însă, el nu prinde un loc în frunte (nu au fost luaţi în calcul profesioniştii care joacă HighStakesDB), acest top fiind dominat de Ben "Sauce123" Sulsky, singurul care are o balanţă în 2016 de peste un milion de dolari pe plus.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive