Specialistul. Când și-a dat seama Negreanu că poate face avere la masă

Daniel Negreanu avea doar 16 ani atunci când a făcut ”cunoștință” prima oară cu pokerul. A abandonat școala ca să se apuce de ”sportul” care i-a adus până acum 30 milioane de dolari. Negreanu (foto: wikipedia.org) obișnuia până atunci să joace biliard cu prietenii săi, dar era nemulțumit că nu câștigă bani.

”Brusc m-am gândit că pot face bani frumoși din poker. Și de asta mi-am dat seama foarte repede. Începusem să am mai mulți bani decât profesorii mei și asta mi-a dat un imbold să mă redirecționez spre acest joc”, povestea Negreanu acum câțiva ani într-un interviu pentru ”Evenimentului Zilei”.

Deschide cont și joacă la camera de poker recomandată de PariuriX! 

Primii bani adevărați putea să-i câștige până să împlinească 17 ani, dar a pierdut aproape 3000 de dolari după participarea la un turneu major în Las Vegas. N-a renunțat ci, din contră, a început să studieze îndeaproape ”fenomenul”. A citit foarte mult, s-a documentat și a urmărit ore în șir partide de poker jucate de marii campioni.

Eforturile sale au fost încununate de succes și în 1997 a uimit lumea pokerului devenind campion mondial! Au început să vină și banii, iar în scurt timp a atins pragul milionului de dolari. Încet, dar sigur, Negreanu (captură foto: youtube) a început să bifeze victorii pe bandă rulantă, el devenind celebru pentru modul de abordare în timpul jocului vizavi de adversarii săi.

El nu a pus însă niciodată succesul său pe seama norocului, a șansei. Ca mulți alți mari campioni, Daniel Negreanu spune că pokerul nu înseamnă doar noroc. ”E vorba de știință în mre parte și o mică doză de șansă”, îi place să spună celui poreclit Kid Poker, care a făcut o adevărată religie din a-și studia îndelung adversarii la masa de joc.

Câștigurile fabuloase nu i-au luat mințile..Negreanu își administreaz cu grijă averea și a investit o parte din banii câștigați într-o proprietate de lux din Las Vegas (captură foto: youtube). În același timp, el a vrut să împărtășescă și altora din experiența lui și a deschis o școală de poker. Ultimele alegeri prezidențiale l-au făcut să presteze mai mult ca de obicei pe rețelele de socializare postând mesaje îndreptate împotriva lui Donald Trump, cel care avea să devină președintele SUA.

Deschide un cont de aici la Pokerstars și încasează 600$ de bunvenit! 

Apoi, o bună perioadă de timp nu și-a mai făcut simțită prezența pe net. Asta până la începutul acestei săptămâni, când Negreanu și-a reluat activitatea pe Youtube. În ultimul clip postat, campionul din poker vorbește despre cursa pentru Jucătorul Anului WSOP, despre Global Poker League, Poker Masters și alte subiecte care i-ar putea interesa pe fanii săi. Nu lipsesc nici sfaturile utile, gen "Ce este bun pentru poker". Negreanu și-a rezervat timp să vorbească însă și despre cei doi câini ai săi - Rocky și Apollo. Iar mai jos îl puteți vedea și voi..

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!