"Spasiba!": Danemarca - Rusia 26-26. România merge în semifinalele CE şi cu un egal cu danezele!

Bătută fără drept de apel de România şi rămasă fără nicio şansă la calificarea în semifinalele Campionatului European, Rusia a jucat ca într-o finală meciul cu Danemarca şi le-a încurcat pe nordice! 26-26 s-a terminat partida în care danezele aveau nevoie de victorie ca să păstreze şanse la calificare.

Acum, România e favorită să meargă mai departe: tricolorele se califică în semifinale şi cu un rezultat de egalitate în meciul cu Danemarca, de miercuri seară! În celălalt meci al grupei, Norvegia a învins cu 24-23 Ungaria şi a mers mai departe de pe primul loc în grupă. Echipa antrenată de Thorir Hergeirsson va juca împotriva Franţei, Olandei sau Germaniei.

Clasamentul Grupei a 2-a principală înaintea meciurilor decisive:

Danezele au fost "ucise" în meciul cu Rusia de evoluţia excelentă a două jucătoare - Sudakova şi Bobrovnikova au marcat împreună 11 goluri. Dacă se forţa puţin, Cristina Neagu reuşea singură mai mult decât au făcut cele două rusoaice la un loc..

Olanda şi Franţa conduc în cealaltă grupă principală, cu 6 puncte, cele două echipe fiind despărţite de golaveraj. Miercuri se joacă meciurile: Spania - Olanda, Suedia - Germania şi Serbia - Franţa. 

 

Foto: swe2016.ehf-euro.com/ / Marius Ionescu 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi