Share

Pont Spania - Slovenia, semifinală de vis la EuroBasket 2017

Baschet

Cota: 1.91

Adaugat de: Călin Popa

13 Sep 2017 23:16 1,2k 1
Logo Spania
Logo Slovenia
Spania
Slovenia
VS
21:30 14 Septembrie 2017
EuroBasket 2017

Analiză și informații pentru Spania v Slovenia

EuroBasket 2017, ultima ediţie a campionatului european de baschet care se dispută în formatul "o dată la doi ani", a ajuns în faza semifinalelor, careul de aşi fiind compus din cele mai bune patru echipe ale turneului final fără doar şi poate, iar prima semifinală care se va disputa este considerată de mulţi specialişti ca fiind adevărata finală a competiţiei, în ciuda evoluţiilor foarte bune ale Rusiei şi Serbiei, celelalte două semifinaliste. Semifinala de vis, disputată între campioana în exerciţiu a Europei, Spania, şi o echipă foarte rapidă şi extrem de talentată a Sloveniei, una dintre cele mai frumoase echipe ale turneului. Echipa lui Sergio Scariolo pleacă evident din postura de favorită, însă nu în maniera în care am fost obişnuiţi la acest turneu, având o cotă cuprinsă între 1.25 şi 1.30 la victorie, în funcţie de casa de pariuri pentru care optaţi, în timp ce cota Sloveniei ajunge până la 4.00. Linia de handicap este setată la -7.5 puncte, iar over/under-ul îl găsim la 158.5 puncte. Partida este programată să înceapă la ora 21:30, ora României.

Mai jos puteţi vedea lotul complet al celor două echipe:

Spania a arătat excelent la acest turneu final şi a fost în permanenţă favorita clară la câştigarea competiţiei. Singura echipă care i-a pus probleme cât de cât în faza grupelor a fost Croația, de care spaniolii au dispus cu 79-73. În restul meciurilor, elevii lui Sergio Scariolo au zdrobit pe rând Muntenegru (99-60), Cehia (93-56), România (91-50) și Ungaria (87-64). În optimile de finală a dispus cu 73-56 de Turcia, într-un meci în care au reuşit desprinderea doar pe finalul partidei, în timp ce în sferturi au trecut Germania lui Dennis Schroder, scor 84-72, într-un meci în care adversarii s-au ţinut bine după ei până pe finalul sfertului 3. Și procentajele echipei arată bine, 52.4% la aruncările de 2 puncte și 42.1% la aruncările de 3 puncte. Principalul marcator al Spaniei este Pau Gasol cu o medie de doar 13.9 puncte pe meci, legenda care a devenit cel mai bun marcator din istoria EuroBasket în ultimul meci disputat la Cluj, cu Ungaria.

Slovenia are la rândul său un turneu final fantastic, fiind neînvinsă până la această semifinală. Echipa lui Igor Kokoskov a dispus în faza grupelor pe rând de Polonia (90-81), Finlanda (81-78), Grecia (78-72), Islanda (102-75) şi fără drept de apel de Franţa (95-78). Nici în faza optimilor nu au avut deloc emoţii, învingând clar Ucraina cu 79-55. Sfertul de finală al slovenilor împotriva Letoniei avea să ne aducă cel mai bun meci al acestui campionat european, un meci cu foarte multe puncte şi un spectacol uriaş care s-a terminat cu 103-97 în favoarea lui Dragic & Co. Echipa arată foarte bine, nu excelează la 3 puncte (33%), însă înscrie bine de 2 puncte (55%), joacă foarte rapid şi pierde posesia de foarte puţine ori având în vedere ritmul impus.

 

Deschide cont și pariază pe minim un gol înscris de FCSB cu Plzen!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Deschide cont și pariază chiar acum pe Europa League pentru a primi un bonus de 200RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Pariază pe FCSB vs Viktoria Plzen! Dacă pierzi 40RON sau mai mult, primești un FREEBET de 40RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

Pont Spania VS Slovenia: Spania câştigă cu handicap de -7.5 puncte

Ne aşteaptă o semifinală de foc între cele mai bune două echipe ale acestui EuroBasket, ambele echipe fiind neînvinse până la ora acestei semifinale. Din păcate, cele două au nimerit pe aceeaşi parte de tablou şi una va pleca acasă prematur. Spania a arătat extraordinar în unele momente ale meciurilor şi pare să nu aibă niciun adversar dacă evoluează undeva la peste 80% din potenţial. Echipa lui Sergio Scariolo nu a arătat tot ce poate, chiar a arătat prea puţin în ultimele meciuri aş îndrăzni a spune, şi cu toate acestea Spania dispune fără probleme de orice adversar. Slovenia are un big three incredibil cu Goran Dragic, Luka Doncic şi Anthony Randolph, practică un baschet foarte frumos, în viteză şi eficient, însă nu cred că aceştia pot ţine ritmul împotriva Spaniei. Defensiva orchestrată de Marc Gasol şi cu un Ricky Rubio urmărindu-l permanent pe Dragic cred că este îndeajuns pentru victoria ibericilor, iar dacă Spania va evolua la cel puţin 80% din potenţialul echipei, lucru care ar fi normal la o asemenea semifinală, nu văd cum aceştia nu ar dispune uşor şi de o naţională superbă a Sloveniei. Unibet oferă o cotă de 1.91 pentru victoria Spaniei la handicap de -7.5 puncte.

Pont pariuri: Spania câştigă cu handicap de -7.5 puncte

Miza: 8/10

Cota: 1.91

Adaugat de: Călin Popa

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

100%

Nu 0

0%

Călin Popa

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici