Share

Campionatul European de Baschet Masculin under 20 - Primul test pentru campioni

Baschet

Cota: 1.80

Adaugat de: AlexRizea

17 Iul 2017 18:04 280 0
Logo Spania
Logo Serbia
Spania
Serbia
VS
21:45 17 Iulie 2017
Campionatul European de Baschet Masculin under 20

Analiză și informații pentru Spania v Serbia

Campionatul European de baschet masculin rezervat jucătorilor sub 20 de ani se desfășoară în Grecia și aduce la start cele mai bune 16 echipe de pe bătrânul continent, împărțite în patru grupe.

Principalele favorite la câștigarea trofeului sunt campioana en-titre Spania, finalista de anul trecut Lituania și țara gazdă Grecia, însă surprize pot apărea și de la Israel sau chiar Serbia.

Primul meu pronostic de la această competiție vizează partida dintre Spania și Serbia, o reeditare a finalei de acum 2 ani, câștigată de sârbi cu 70-64.

Spania domină baschetul european la această categorie de vârstă, din 2010 și până acum ajungând în fiecare an cel puțin in semifinale, un lucru rar întâlnit în sportul la nivel înalt. Echipa antrenată la acest turneu de Ibon Navarro beneficiază de o nouă generație de excepție cu jucători precum Marc Marti, Sergi Garcia sau Santiago Yusta, jucători care fac bine ambele faze. În primele două partide din turneu, spaniolii s-au încălzit cu Slovenia 91-59, după care au reușit o victorie mai grea decât se așteptau cu Italia 83-72. Echipa joacă bine și în opinia mea are din nou prima șansă pentru aurul european.

Serbia încearcă să redevină o forță la acest nivel de vârstă, după ce anul trecut a ocupat un rușinos loc 11 care a zguduit din temelii baschetul sârb. Generația de anul acesta, cu jucători precum Vanja Marinkovic sau Stefan Peno pare să se apropie mai mult de cea care câștiga aurul european in 2015 și de cea care juca finala in 2014. Serbia are două victorii până acum în turneu 77-69 cu Italia și 82-57 cu Slovenia. Vania Marinkovic a marcat numai puțin de 30 de puncte cu Italia, record până acum la acest EuroBasket.

Pont recomandat Spania VS Serbia

Inițial am vrut să merg pe mâna Spaniei în această partidă, bookmakerii oferind o cotă destul de atractivă pentru victoria ibericilor. Mă tem însă de mobilizarea sârbilor care joacă foarte bine în meciurile tari si reușesc adesea surprize. Competiția fiind la început cred că echipele nu vor forța și își vor păstra forțele pentru fazele superioare ale competiției, unde probabil vor ajunge umăr la umăr. Ambele au defensive bune, iar pronosticul potrivit mi se pare under 150,5 la o cotă de 1.80.

Pont pariuri: Sub 150,5 puncte

Miza: 8/10

Cota: 1.80

Adaugat de: AlexRizea

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

AlexRizea

Analize pertinente...pentru toate tipurile de pariori.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici