Spania Segunda Division - Statistica pronosticurilor

In Spania Segunda Division s-au jucat din editia 2011/2012 330 de partidei. In total s-au marcat 841 de goluri, asadar o medie buna de 2.55 goluri pe meci. Daca ne uitam la raportul sub/peste 2.5 goluri, observam ca s-au marcat minim trei goluri in 48% din partidele acestui sezon.

spania-segunda-division.jpg

Spania Segunda Division – Statistici 1×2 Echipele care au jucat acasa au obtinut 151 de victorii in cele 330 de partide disputate. Oaspetii si-au luat si ei partea, cu 92 de succese, celelalte 87 de partide incheindu-se la egalitate. Liderul Deportivo La Coruna are cel mai mare procentaj de victorii (70%), in timp ce ultimele trei clasate, Cartagena, Girona si Gimnastic Tarragona au castigat doar 16% din partidele acestui sezon. ''Echipa remizelor'' din Segunda Division este Almeria, care a incheiat la egalitate 40% din cele 30 de jocuri disputate. Deportivo La Coruna si Hercules au cel mai procentaj de remize, doar 10%. Real Valladolid si Almeria, formatiile care se lupta pentru ultima treapta a podiumului au cel mai mic procentaj de esecuri, doar 16%, in timp ce ultimele doua clasate, Girona si Gimnastic Tarragona au pierdut 53% din partidele acestui sezon.

Spania Segunda Division – Statistici sub/peste goluri - peste 0.5 goluri – Hercules este singura formatie in jocurile careia s-a inscris de fiecare data in acest campionat. Inainte sa pariati ''se marcheaza in meci'' la jocurile celor de la Cartagena si Gimnastic Tarragona este bine sa va ganditi de doua ori pentru ca ambele au procentaje scazute la acest capitol, doar 76.7% - peste 1.5 goluri – In 83.3% din partidele disputate de Guadalajara s-au marcat minim doua goluri. La polul opus o avem pe codasa Gimnastic Tarragona care are doar 50% din partide incheiate cu minim doua goluri. - peste 2.5 goluri – Liderul Deportivo La Coruna are cel mai mare procentaj de meciuri terminate cu mai mult de doua goluri, 60%, in timp ce ''over''-ul pe Cordoba nu este indicat, procentul de doar 33.3% aratand ca aceasta formatie are un meci din trei cu minim trei goluri. - peste 3.5 goluri – Mai multe formatii au 36.7% din jocuri incheiate cu minim patru reusite. Aici le includem pe Almeria, Barcelona B, Las Palmas si Villareal B. La polul opus Cordoba si Hercules au disputat doar 13.3% partide in care la final s-au marcat macar patru goluri. - peste 4.5 goluri – O data la cinci meciuri jucate de Celta Vigo si Girona s-au marcat in acest sezon minim cinci goluri, avand cel mai ridicat procent la acest capitol. Doar in 3.3% din jocurile celor de la Cartagena si Cordoba s-a trecut de limita de 4.5 goluri.

Spania Segunda Division – Statistici scor corect 1-0 este cel mai des rezultat intalnit in Segunda Division, 41 de partide incheindu-se in cu acest scor. Urmeaza in acest top doua rezultate care presupune ca ambele echipe sa marcheze 1-1 (34 jocuri) si 2-1 (33).

Spania Segunda Division – Statistici diferenta de scor - victorii/infrangeri la un gol – Deportivo La Coruna are 13 victorii la limita in acest sezon fiind urmata de Hercules care din 16 jocuri castigate in 12 a avut avantaj de un singur gol. Cartagena, Gimnastic Tarragona si Girona au fiecare cate doua victorii la limita. Girona in schimb a pierdut 12 jocuri la un gol, din totalul de 16 esecuri suferite. - victorii/infrangeri la doua goluri – Sunt mai multe formatii care au cate cinci victorii la exact doua goluri diferenta si anume, Deportivo La Coruna, Celta Vigo, Las Palmas, Villareal B si Murcia. Aceasta din urma are cel mai mare numar de esecuri la doua goluri diferenta, opt la numar. Numancia si Xerez au castigat cate un joc la doua goluri in acest sezon, in timp ce Sabadell inca nu a pierdut la aceasta diferenta de scor. - victorii/infrangeri la trei goluri – Valladolid este formatia cu cel mai mare numar de victorii la exact trei goluri, obtinand patru astfel de victorii. La capatul celalalt Alcoyano a pierdut o treime din totalul de 15 esecuri din acest sezon la trei goluri diferenta. - victorii/infrangeri la patru sau mai multe goluri – Barcelona B, Celta Vigo si Numancia au fiecare cate doua astfel de victorii. In schimb la Guadalajara puteti miza ca pierde la minim patru goluri, a facut-o deja de patru ori si cota este destul daca in cele 12 etape ramase o mai ''comite'' macar o data profitul este asigurat

Spania Segunda Division – Statistici pauza/final 1/1 este ca peste tot cel mai des pronostic de acest fel intalnit, 90 din cele 330 de partide din Spania Segunda Division avand un astfel de deznodamant. Apoi urmeaza x/x, 56 de partide terminandu-se astfel. - 1/1 – In 12 partide ale celor de la Alcorcon gazdele au condus la pauza si au reusit sa se impuna la final. Nu acelasi lucru se poate spune despre partidele lui Hercules, care este ultima in acest top, cu doar patru astfel de jocuri. - 1/x – Real Valladolid si Almeria au luat parte fiecare la cate patru astfel de partide. Ambele au fost gazde in doua dintre jocuri. - 1/2 – Nu avem vreo echipa care sa fi participat la macar doua jocuri de acest tip. In total au fost trei partide in care la pauza gazdele conduceau si la final se recunosteau invinse. - x/1 – Hercules si Girona au fost la egalitate cu adversarele lor la pauza de mai multe ori in acest sezon, dar in zece din acele jocuri la final echipa gazda se impunea. Girona a fost echipa oaspete in sapte astfel de jocuri. In schimb Almeria are doar un joc cu o desfasurare de acest fel. - x/x – In noua partide jucate de Cartagena la pauza a fost egal si echilibrul s-a mentinut si pana la final. Deportivo La Coruna si Hercules au doar cate doua astfel de jocuri, fiind ultimele in acest clasament. - x/2 – Sapte din jocurile celor de la Xerez au fost castigate de echipa oaspete dupa ce la pauza a fost egal. Echipe ca Numancia si Sabadell nu au participat decat la un singur joc cu o astfel de desfasurare. - 2/1 – Opt rasturnari de acest fel au avut loc inn Segunda Division in acest sezon. In trei dintre ele a participat si Almeria, reusind de doua ori sa intoarca rezultatul in repriza secunda, dupa ce la pauza era condusa. - 2/x – Tot pe Almeria o avem si aici cu cel mai mare numar de meciuri cu o desfasurare de acest tip. Alaturi de ea mai este si Alcoyano, ambele disputand trei astfel de jocuri. - 2/2 – Hercules, Huelva si Murcia sunt echipele care au evoluat in opt jocuri in care la pauza oaspetii aveau avantaj si reuseau sa si-l pastreze pana la final. In schimb Las Palmas a avut un singur joc desfasurat astfel.

Spania Segunda Division – Statistici minute goluri - 1 >>> 15 – Liderul Deportivo La Coruna este cea mai prolifica echipa in starturile de joc, marcand de noua ori. Celalalt pol al clasamentului, Gimnastic Tarragona nu a reusit sa inscrie in acest interval. - 16 >>> 30 – Tot pe Deportivo La Coruna o avem si aici si tot cu noua goluri, dar de data aceasta imparte ''sefia'' pe acest interval cu Huelva. Girona inca nu a marcat in a doua treime din prima repriza. - 30 >>> pauza – Pe finalul primei parti Real Valladolid se dezlantuie. Din totalul de 47 de goluri marcate in acest sezon, aproape o treime (15) au fost inscrise inainte de pauza. Gimnastic Tarragona nu a punctat decat de trei ori inainte de intrarea la cabine. - 46 >>> 60 – Hercules a punctat de noua ori dupa pauza, perioada in care Alcorcon nu a reusit sa inscrie decat doua goluri. - 61 >>> 75 – Alcorcon in schimb se ''trezeste'' pe acest interval, in care a punctat de zece ori, in timp ce la polul opus Real Murcia nu a inscris decat un singur gol in a doua treime din mitanul secund. - 76 >>> final – Finalurile de joc apartin celor de la Celta Vigo, care au 53 de goluri marcate in total, dintre care 20 doar in acest interval de joc. Cartagena in schimb se pare ca intra in vacanta mai devreme de terminarea partidei, pentru ca nu a marcat vreun gol in intervalul acesta.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi