Spania Primera Division - Statistica pronosticurilor

In acest sezon din Primera Division, Spania, s-au disputat 290 de partide. Media golurilor marcate pe meci este de 2.75, inscriindu-se in total 798 de goluri. In 54.1% dintre partide s-au marcat peste 2.5 goluri.

spania-la-liga.jpg

Spania Primera Division – Statistici 1×2 In 138 din cele 290 de jocuri formatiile gazde au profitat de avantajul terenului propriu si au obtinut victoria. Intre celelalte doua semne raportul este echilibrat, 75 de jocuri incheindu-se la egalitate si in 77 oaspetii au reusit sa se impuna. Cel mai mare procentaj de victorii il are Real Madrid (82%), in timp ce Racing Santander nu a castigat decat 13% dintre dispute. Formatia basca are insa cele mai multe egaluri, mai exact 44% dintre partidele acesteia incheindu-se la egalitate. Doar 10% din disputele celor de la Real Madrid au fost remize. In 6% din partidele jucate in acest sezon din La Liga, Real Madrid si FC Barcelona au fost invinse, in timp ce Granada a pierdut 55% din cele 29 de partide jucate.

Spania Primera Division – Statistici sub/peste goluri - peste 0.5 goluri – In 96.6% din jocurile disputate de Athletic Bilbao, Betis Sevilla, Real Madrid, Sporting Gijon si Valencia am avut parte de minim un gol. La polul opus le avem pe Atletico Madrid si Racing Santander, ambele cu un procentaj de 79.3% din partide in care s-a marcat. - peste 1.5 goluri – Limita de un gol a fost depasita in 89.7% din partidele jucate de Athletic Bilbao. La polul opus le avem pe Getafe si Granada, ambele avand 62.1% din jocuri cu mai mult de o reusita. - peste 2.5 goluri – In 75.9% din jocurile lui Real Madrid s-au marcat minim trei goluri, cele mai mici procentaj de meciuri cu mai mult de doua goluri avandu-le Betis Sevilla si Racing Santander - peste 3.5 goluri – Real Madrid domina si la capitolul ''partide cu minim patru goluri inscrise'' procentajul fiind de 65.5%, doar Barcelona (58.6%) putand concura la acest capitol. Doar in 10.3% din jocurile celor de la FC Sevilla s-au marcat mai mult de trei goluri - peste 4.5 goluri – Rea Madrid este lidera si la jocurile cu minim cinci goluri, aproape jumatate din jocurile ''albilor'', mai exact 48.3% terminandu-se cu minim cinci goluri. In schimb doar 3.4% din partidele celor de la FC Sevilla si Villareal s-au incheiat cu mai mult de patru reusite.

Spania Primera Division – Statistici scor corect Remiza cu cate un gol in ambele porti, 1-1, este rezultatul cel mai des intalnit in Primera Division, 31 de partide incheindu-se astfel. 1-0 si 0-0 s-au incheiat cate 29 din jocurile acesteui sezon.

Spania Primera Division – Statistici diferenta de scor - victorii/infrangeri la un gol – Getafe este formatia cu cele mai multe victorii la limita, avand noua in sezonul curent, spre deosbire de Villareal care a castigat doar patru jocuri la diferenta de un gol. Betis Sevilla a suferit zece esecuri la un gol diferenta, in timp ce Osasuna si Real Madrid au doar cate un astfel de esec. - victorii/infrangeri la doua goluri – FC Barcelona a obtinut cele mai multe victorii la exact doua goluri diferenta, de sapte ori castigand catalanii astfel. In schimb Granada si Levante nu au vreun meci castigat la aceasta diferenta. Rayo Vallecano a fost invinsa de cinci ori la doua goluri in campionatul acesta, avand cel mai mare numar de astfel de esecuri. In schimb FC Barcelona, Athletic Bilbao si Villareal nu au pierdut vreodata la doua goluri diferenta. - victorii/infrangeri la trei goluri – De cinci ori a castigat Real Madrid la exact trei goluri diferenta in campionatul acesta. De partea cealalta Malaga si Villareal au cedat cate trei partide la diferenta de exact trei goluri - victorii/infrangeri la patru sau mai multe goluri – Real Madrid din 24 de victorii in campionat patru au fost obtinute la minim patru goluri. Sporting Gijon sta cel mai prost la acest capitol, suferind patru esecuri la o astfel de diferenta.

Spania Primera Division – Statistici pauza/final In 86 de partide din cele 290 disputate in acest sezon din Spania Primera Division formatiile gazde au condus la pauza si au castigat in final. A fost egal la pauza si tot egal la final in 50 de jocuri, in timp ce in 49 de partide oaspetii s-au impus dupa ce intrasera cu avantaj la cabine. - 1/1 – In 14 partide disputate de FC Barcelona la pauza formatia gazda era in avantaj si la final a reusit sa se impuna, doar o singura data catalanii au jucat in deplasare intr-un astfel de joc. La polul opus doar in cinci partide jucate de Getafe si Athletic Bilbao gazdele au condus la pauza si au reusit sa-si pastreze avantajul pana la final. - 1/x – In patru din jocurile lui Racing Santander si Valencia la pauza conduceau gazdele, pentru ca in final partida sa se incheie la egalitate. Espanyol, Atletico Madrid, Rayo Vallecano, Real Sociedad si Granada nu au vreun astfel de joc in sezonul acesta. - 1/2 – Malaga si Mallorca au participat in doua jocuri in care la pauza gazdele conduceau si in final formatia vizitatoare se impunea. Mallorca a fost in ambele dispute gazda, in timp ce Malaga a fost, la fel, in ambele confruntari, echipa vizitatoare. - x/1 – Zece din jocurile Malagai s-au incheiat cu succesul formatiei care juca acasa, dupa ce la pauza era egalitate. La polul opus le avem pe Barcelona, Osasuna si Racing Santander care au cate un joc cu o astfel de desfasurare - x/x – In noua dispute ale bascilor de la Athletic Bilbao a fost egal la pauza si echilibrul s-a pastrat pana la final. Granada si Real Madrid au disputat doar cate doua astfel de jocuri. - x/2 – In cinci partide jucate de Betis si Rayo Vallecano oaspetii au castigat, dupa ce la pauza era egalitate. - 2/1 – Racing Santander este singura formatie care a luat parte la doua astfel de partide. De fiecare data ea a fost cea care a condus la pauza, pentru ca apoi sa se recunoasca invinsa - 2/x – Osasuna are patru partide in care la pauza oaspetii erau in avantaj, dar pana la final gazdele reuseau sa egaleze. Interesant ca in ambele confruntari formatia din Pamplona era echipa vizitatoare. - 2/2 – In noua dispute ale celor de la Levante oaspetii au condus la pauza si si-au pastrat avantajul pana la fluierul de fina. In schimb doar in doua partide jucate de Villareal am avut o desfasurare a jocului in acest mod.

Spania Primera Division – Statistici minute goluri - 1 >>> 15 – Barcelona este echipa cea mai prolifica in primul sfert de ora de joc, marcand 14 goluri in acest sezon, aproape dublu decat Osasuna, Getafe, Sporting Gijon si Zaragoza la un loc, toate avand cate doua reusite in aceasta perioada. - 16 >>> 30 – Barcelona continua jocul bun si in acest interval, marcand de 17 ori. Sporting Gijon in schimb spera ca in ultimele noua runde ramase sa sparga gheata si sa inscrie in a doua treime din prima repriza. - 30 >>> pauza – Inainte de pauza elevii lui Mourinho sunt cei mai eficienti, inscriind 16 goluri. Nu acelasi lucru se poate spune despre Racing Santander care are doar doua reusite in intervalul acesta. - 46 >>> 60 – La iesirea de la cabine Real Madrid isi continua recitalul, marcand 19 goluri in prima treime de dupa pauza. Getafe, Racing Santander si Zaragoza de abia au marcat cate doua goluri imediat dupa pauza - 61 >>> 75 – Acesta este tot intervalul Realului, diferenta fata de rivala Barcelona fiind foarte mare in aceasta perioada. Astfel Real Madrid a punctat de 20 de ori, in timp ce catalanii au doar noua reusite. Zaragoza este codasa in La Liga poate si pentru ca inca nu a marcat in aceasta perioada de joc. - 76 >>> final – Finalurile de joc apartin Barcelonei, care are 18 reusite in perioada amintita mai sus. Mallorca si Racing Santander au punctat doar de trei ori in acest interval. Interesant ca 11 din cele 24 de goluri inscrise de Zaragoza in acest sezon au venit in acest interval.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi