Spania Primera Division: pariuri și cote pe campioană, retrogradări și promovări

Campionatul în Spania a intrat într-o scurtă pauză de sărbători, dar se va relua rapid, pe 3 ianuarie 2015, atunci când începe etapa a 17-a. Ne vom folosi de această pauză pentru a vedea care este situația actuală în campionat și care sunt cotele pentru câștigarea titlului, clasarea în Top 4 și pentru retrogradarea în liga secundă.

Cotele sunt luate de la această casă de pariuri online, care oferă și un bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere.

Ca și anul trecut, lupta la titlu este o "afacere" în trei, deși casele de pariuri o văd mai degrabă ca pe o luptă în doi. Patru puncte despart liderul Real Madrid de ocupanta poziției a treia, Atletico Madrid. Barcelona este la o singură lungime în spatele"galacticilor". Chiar și așa, formația lui Ancelotti este favorită clară pentru a se încorona campioană în Spania, cu o cotă de 1.33 în timp ce "extratereștrii" au cota 3.40. Cota ca Diego Simeone și elevii săi să-și apere titlul de campioni este mai mult decât atractivă, 23. Orice alt pariu plasat este doar ca să pierdeți banii de pomană.

spania-1.png

Dar totuși, dacă vreți un pariu în care să includeți și celelalte formații, atunci puteți încerca să mizați pe echipa care termină în Top 4. Valencia, Sevilla și Villarreal au aici primele șanse, deși considerăm interesant un pariu pe Malaga. Ea este în acest moment doar la un punct în spatele echipei de pe locul 4, iar un eventual pariu câștigător v-ar aduce un câștig de 15 ori mai mare decât suma investită.

spania-2.png

Bookmakerii consideră că lupta pentru retrogradare se dă între șase echipe, acestea având cote de 1.50 - 3.50 pentru a pica în Segunda. Getafe și Rayo Vallecano sunt la doar patru puncte distanță de primul loc retrogradabil, dar au cote destul de mari pentru a pica, 9 respectiv 13. Situația este și mai interesantă în cazul lui Real Sociedad. Deși are doar 15 puncte (cu două peste locul 18, Granada) aceasta are o cotă tentantă de 21 pentru o eventuală retrogradare.

spania-3.png

O altă competiție pe care putem paria este Cupa Spaniei. Aici sunt șanse mai mici să vedem surprize față de alte competiții similare din alte țări, pentru că toate tururile se joacă în dublă manșă (exceptând finala). Copa Del Rey a fost dominată în ultimii ani de cele trei formații mari ale Spaniei, Sevilla în 2010 fiind ultima echipă din afara acestui trio care a reușit să câștige trofeul. Puteți plasa totuși pariuri și pe echipa care va juca finala, iar aici o potențială surpriză este mai probabilă.

spania-4.png

Pariază și tu acum pe Spania Primera Division și Spania Copa Del Rey și ia un bonus de 50% în limita a 400RON pentru prima depunere.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi