Spaletti îşi avertizează jucătorii înaintea meciului cu Astra: "Trebuie să fim atenţi la Alibec!"

Antrenorul Romei, Luciano Spaletti şi-a făcut temele - ştie aproape tot despre Astra, adversara de azi din grupele Europa League. Lobonţ, care e de 7 ani la Roma, a făcut pe profesorul pentru antrenorul său. 

Am discutat cu staff-ul meu despre această partidă. Îl avem pe Lobonţ şi îl folosim pentru o analiză mai amănunţită a echipei. Astra este o echipă care a câştigat ultimele 2 meciuri, sunt foarte entuziaşti acum. Au o echipă în formă, şi psihic si fizic,

---a spus Spalletti 

Italianul ştie cum trebuie să joace pentru ca echipa lui să câştige meciul. "Nu trebuie să le lăsăm spaţii!", şi-a avertizat jucătorii Spaletti, care se teme de Alibec şi Daniel Niculae. 

Îl au pe atacantul central, Alibec, care e un jucător interesant şi care am înţeles că a fost cumpărat de Steaua. E un jucător care loveşte bine mingea, care porneşte mereu din partea centru-stânga, şi care e foarte puternic fizic. Daniel Niculae e un alt jucător la care trebuie să fim atenţi.

Cred că trebuie să avem răbdare şi să fim atenţi, să speculăm bine şansele create. Nu vom da spaţii şi va trebuie să verticalizăm repede când avem mingea. E foarte importantă calificarea în primăvară,

---a mai declarat antrenorul Romei

Spaletti l-a lăudat pe Şumudică, despre care a spus că ştie să-şi conducă jucătorii în funcţie de ce se petrece pe teren. "Este un antrenor cu o carieră originală, a schimbat des echipele şi ştie cum să se adapteze în funcţie de situaţie, ştie cum să "schimbe hainele"

Săptămâna asta, la Roma a fost petrecere mare. Legenda romanilor, Francesco Totti (foto: gazzetta.it) a împlinit 40 de ani! În întreaga sa carieră, Totti a îmbrăcat doar tricoul lui AS Roma.

Starul italienilor, care a marcat în week-end golul cu numărul 250 în Serie A, a fost felicitat şi de Messi, care i-a trimis un mesaj video.

Vreau să îţi spun că te admir din primul moment în care te-am întâlnit. Îţi doresc numai bine şi sper să te văd jucând în continuare!,

---i-a transmis Messi

Caracterizat la un moment dat de Claudio Ranieri ca fiind "mai important pentru Roma decât Colosseum-ul", Francesco Totti a intrat în galeria selectă a fotbaliştilor italieni care au jucat până la 40 de ani, alături de Maldini sau Zoff.

Totti, care a devenit căpitanul Romei la 22 de ani, a recunoscut în mai multe rânduri că a fost dorit la Real Madrid pe vremea când pe "Bernabeu" jucau Zidane, Figo, Beckham, Cannavaro şi Roberto Carlos, dar a preferat să rămână la Roma.

 

Foto: goal.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!